Startpunt 2023

Informeer je klanten over de laatste wijzigingen die per 1 januari ingaan

Begin januari is alles duidelijk. De Eerste Kamer heeft over de Belastingplannen gestemd, zodat de balans kan worden opgemaakt.

Je kunt je klanten nu met een gerust hart hierover informeren. Startpunt is een digitale nieuwjaarsbrief met de wijzigingen per 1 januari. Ook attendeer je jouw klanten op acties die zij aan het begin van het jaar moeten ondernemen. Het Startpunt is onderverdeeld in de rubrieken ‘Ondernemers’, ‘DGA’, ‘Werkgevers en werknemers’ en ‘Alle belastingbetalers’. Je kunt een hippe versie krijgen die in de jij-vorm is geschreven en is voorzien van tekeningen of een zakelijke versie in de u-vorm geschreven en voorzien van foto’s. Je kunt je voorkeur doorgeven bij de bestelling.

De onderstaande afbeeldingen van het Startpunt van 2023 geven een indruk voor de editie van dit jaar. Wanneer de afbeeldingen voor het Startpunt van 2024 bekend zijn zullen deze hier geplaatst worden.

FiscContactmomenten abonnement

Met het FiscContactmomenten abonnement zorg je er continu voor dat je klanten op de hoogte blijven van actuele informatie en ontwikkelingen, waardoor zij risico’s tijdig kunnen vermijden of een voordeel kunnen behalen. En het mooie is dat de FiscContactmomenten ook jouw gemak dienen, want je krijgt deze producten automatisch in jouw mail, zodra er een product verschijnt. Je bent proactief, zonder extra inspanning.

Het FiscContactmomenten abonnement

Startpunt onderdeel van het FiscContactmomenten abonnement

Het Startpunt maakt ook onderdeel uit van het FiscContactmomenten abonnement. In dat geval hoef je geen actie te ondernemen. Je ontvangt het Startpunt dan automatisch in je mailbox. Hierdoor ben je verzekerd van maximaal gemak.

Je kunt het Startpunt ook ‘los’ bestellen. De prijs voor het Startpunt bedraagt € 220,- exclusief btw. Kantoren die zijn aangesloten bij Fiscount ontvangen 25% korting.

Bestellen Startpunt

Meer weten over het Startpunt? Neem dan contact op met:

Paul Böhmer

Paul Böhmer
Accountmanager • relatiebeheerder

06 317 91 012
p.bohmer@fiscount.nl