Incompanycursussen & -trainingen

Direct een offerte opvragen

Volledig op maat gemaakt naar jouw wensen en behoeften

Veel kantoren kiezen bewust voor een incompanycursus of -training. Deelnemers hoeven dan niet af te reizen naar een cursuslocatie ergens in het land, maar er komt een goede docent naar kantoor of naar een zelfgekozen locatie. Incompany biedt ook een unieke kans om een cursus op maat te laten maken, die perfect aansluit bij jullie opleidingsbehoefte. Samen leren versterkt bovendien het groepsgevoel binnen je team(s).

Drie redenen om te kiezen voor Fiscount Incompany:

  1. Kwaliteit gericht op het MKB

Het Fiscount Incompany-programma biedt uitsluitend hoogwaardige cursussen en trainingen aan, die zijn toegesneden op MKB-kantoren. Al deze op maat gemaakte opleidingen worden verzorgd door onze eigen professionals, die over diepgaande kennis beschikken van het onderwerp. Daarbij putten zij graag uit rijke praktijkervaring in het MKB.

  1. Teambuilding

Met een cursus of training op jullie eigen kantoor of op een zelfgekozen locatie (of zelfs online) vergroot je in één keer de kennis van je gehele team. Onze incompany’s zijn praktisch en interactief, met veel ruimte voor discussie en het delen van ervaringen. Zo leren de deelnemers het meeste van elkaar. Deze gezamenlijke inspanning, los van het vaste werk, draagt bovendien bij aan verhoging van de teamspirit. Altijd belangrijk, maar vooral wanneer er veel van je mensen gevraagd wordt.

  1. Rendabel

De bijeenkomsten zijn flexibel te plannen, bijvoorbeeld rond de lunch of juist in de middag of avond. Zo zijn ze gemakkelijk in te passen in de dagelijkse gang van zaken. Bijkomend pluspunt is dat hierdoor geen kostbare tijd en energie verloren gaan aan reizen. Kies je ervoor om meer dan 5 deelnemers tegelijk in te schrijven voor een incompanycursus of -training? Dan is dat ook nog eens voordeliger dan 5 losse inschrijvingen.

Door te kiezen voor een incompanycursus of -training van Fiscount investeer je niet alleen in de professionele ontwikkeling van je personeel, maar ook in de groei en het succes van je kantoor als geheel.

Onder onderstaande knop vind je de brochure met de titels van onze incompanycursussen en -trainingen die we vaak aanbieden. Op basis van jullie opleidingsbehoefte is maatwerk natuurlijk mogelijk.

Offerte opvragen

Meer weten over een incompanytraining? Neem dan contact op met:

Bente Mooring portret

Bente Mooring
medewerker educatie

038 456 1904
b.mooring@fiscount.nl