Educatie

Fiscount educatie; praktische vertaling naar jouw dagelijkse praktijk

Educatie

Breed aanbod cursussen en trainingen

Jouw cliënt verwacht van jou adequaat advies en actuele antwoorden op gestelde vragen. Onze cursussen en trainingen sluiten daar perfect bij aan. Onze ervaren adviseurs staan midden in de praktijk als ‘adviseur van de adviseurs’. Zij staan met hun praktische tips en tools garant voor een praktische vertaling naar jouw dagelijkse praktijk. Daarnaast ontwikkelen onze adviseurs cursussen en trainingen die zijn gebaseerd op actuele thema’s en naar de laatste stand van rechtspraak en wet- en regelgeving. Tijdens de cursussen en trainingen zoeken zij de interactie met hun deelnemers en wordt veel van de materie vanuit praktijkcases uitgewerkt. Zo kom je tot nieuwe inzichten en inspirerende oplossingen. Mede hierdoor verzorgt Fiscount inmiddels – zowel op maat als bij open inschrijving – ruim 300 trainingen en cursussen per jaar.

Extra cursusinformatie

Alle prijzen zijn inclusief syllabi en eventueel ander materiaal, een certificaat van deelname en catering, maar exclusief eventuele overnachtingen en btw. Kantoren die bij ons zijn aangesloten, ontvangen altijd 25% korting op onze prijzen.

PE-punten

Onze cursussen en trainingen worden geaccrediteerd met PE-punten/-uren voor het RB, de NOAB en de NIRPA. Fiscount heeft de CEDEO-erkenning gekregen, waarbij de hoogste score is behaald met de audit: Permanente Educatie Accountants. Onze actualiteitenbijeenkomsten voor de loonadministratie, ‘Arbeid en Recht’, heeft de NIRPA opnieuw gewaardeerd met een 9! Kortom, je krijgt waar voor je geld.

Meer weten over onze cursussen en trainingen? Neem dan contact op met:

Renate Hageman

Renate Hageman
educatie

038 - 456 19 04
r.hageman@fiscount.nl