Starterspakket

Speciaal voor startende kantoren: het Fiscount starterspakket

Ben je van plan om je eigen accountancy- of administratiekantoor te starten? Of ben je net als zelfstandig kantoor begonnen? Het Fiscount Starterspakket is precies wat je nodig hebt om een succesvolle lancering van je onderneming te garanderen!

Het starterspakket

Fiscount biedt al 35 jaar hoogwaardige fiscale en juridische diensten aan accountants- en administratiekantoren. Als verlengstuk van jouw eigen organisatie ondersteunen we je bij complexe vraagstukken en helpen we jouw bedrijf te groeien met onze specialistische kennis en praktische oplossingen. Speciaal voor startende ondernemers hebben we een uitgebreid pakket samengesteld waarmee jij een goede start kan maken met je onderneming.

Jouw vraag, onze expertise
Sta je voor een vraag van een klant waar je geen antwoord op hebt omdat het niet binnen jouw expertise valt? Maak dan gebruik van ons starterspakket, waarmee je toegang krijgt tot onze expertises. Onze experts staan klaar om je te ondersteunen bij de meest complexe vraagstukken. Je kunt rekenen op ondersteuning in de volgende gebieden:

 • Accountants-adviseurs / assurance
 • Bedrijfswaardering
 • BTW-specialisten
 • Estate planning
 • Financiële planning
 • Fiscalisten
 • Juristen
 • Pensioenservice
 • Subsidies
 • Zakelijke mediation en conflictmanagement

Daarnaast profiteer je van vele extra voordelen die speciaal zijn ontworpen om startende kantoren te ondersteunen en te laten groeien. Deze voordelen variëren van persoonlijke begeleiding en netwerkmogelijkheden tot technologische en juridische ondersteuning, allemaal bedoeld om jouw onderneming succesvol te lanceren.

Over Fiscount

Voordelen van het starterspakket

Speciaal voor startende kantoren hebben we de volgende aanbieding:

1. Aangesloten bij Fiscount
Je bent gelijk volwaardig lid van ons netwerk en kan gebruik maken van de 10 voordelen van ons standaard lidmaatschap.

2. Starterscoach
Het is als starter best lastig om je weg te vinden. Onze starterscoach helpt je daarbij. Je kan hem of haar altijd bellen of mailen met je vragen zodat je snel weer verder kan.

3. Jaarclub
Met de andere recent gestarte kantoren vorm je een jaarclub waarmee je minimaal 6x per jaar (digitaal) bijeenkomt onder begeleiding van een Fiscount Trainer. Sparren met andere vers gestarte ondernemers helpt je enorm om de goede dingen goed te doen.

4. Fiscount Online Website
Om je kantoor goed te profileren heb je een goed werkende, veilige en mooie website nodig. Via onze handige portal kan je die zelf snel en voordelig opzetten. Je krijgt als starter gedurende twee jaar 50% korting op de reguliere tarieven.

5. Software selectie
Op basis van je eigen voorkeuren en ervaring kunnen wij je helpen met de samenstelling van een slim samenwerkend en goed geprijsd software pakket. Wij verkopen je niets, maar adviseren onafhankelijk, als starter krijg je 35% korting.

6. Gratis PE sessie
Het is ontzettend belangrijk dat je vanaf de start up to date blijft met je vakkennis. Wij helpen je daarbij met 1x gratis deelname aan een bijeenkomst Vaktechnische Actualiteiten en een bijeenkomst Arbeid & Recht.

7. Compliance pakket (algemeen)
Als nieuw gestart kantoor heb je verplichtingen om aan diverse soorten regelgeving te voldoen. Denk aan de WWFT en AVG. Wij helpen je om dit goed maar ook praktisch in te richten. Gedurende twee jaar kan je kosteloos gebruik maken van het Fiscount Kwaliteitskader (administatiekantoren) of Fiscount Kwaliteitssysteem (accountants)

8. Compliance pakket (accountants)
Als nieuw gestart accountantskantoor heb je bovendien nog meer verplichtingen om aan te voldoen zoals de NVKS (kwaliteitshandboek, kwaliteitssysteem, waarneming, etc.). Wij helpen je om de periodieke toetsing van de NBA met vertrouwen tegemoet te gaan. Je krijgt de eerste twee jaar 35% korting op onze dienstverlening.

Maak een vliegende start met het Fiscount Starterspakket!

De totale waarde van bovenstaand pakket op basis van onze reguliere tarieven bedraagt ruim € 3.000. Omdat je kantoor in ontwikkeling is factureren we de kosten per maand en geven we je een zeer aantrekkelijke starterskorting. Je betaalt de eerste 12 maanden slechts € 99 per maand en de tweede 12 maanden slechts € 125 per maand (beide ex btw).

 De eerste twee jaar van je nieuwe kantoor kan je daarnaast ook al onze andere diensten en producten afnemen met een aantrekkelijke starterskorting. Als aangesloten kantoor ontvang je altijd 25% korting op de reguliere tarieven, maar voor starters verhogen we die korting tot 35%.

Voor ons ben je een startend kantoor als je minder dan 1 jaar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel én je kantoor geen voortzetting is van een bestaand kantoor.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Angelique of Paul, of vul ons contactformulier in.

Contactformulier

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.