Fiscount Nieuwsmolen

Hoe werkt het?

Fiscount levert elke week twee nieuwe artikelen aan met daarin de meest relevante actualiteiten voor jouw klanten, voorzien van een tip.

Deze artikelen worden, met foto, geleverd in een RSS-feed. Deze kun je samen met jouw webbouwer implementeren in jouw website. Is dit klusje eenmaal geklaard, dan draait deze nieuwsmolen vanzelf, met elke week twee ‘verse’ artikelen.

FiscContactmomenten abonnement

En het kan nog gemakkelijker. De Fiscount Nieuwsmolen maakt deel uit van het FiscContactmomenten abonnement. In Mijn Fiscount kun je de toegang/instructie vinden om de RSS-feed op jouw site te plaatsen.

Met het FiscContactmomenten abonnement zorg je er continu voor dat je klanten op de hoogte blijven van actuele informatie en ontwikkelingen, waardoor zij risico’s tijdig kunnen vermijden of een voordeel kunnen behalen. Het mooie is dat deFiscContactmomenten ook jouw gemak dienen. Je krijgt deze producten automatisch in je mailbox, zodra er een product verschijnt. Je bent proactief, zonder extra inspanning.

Het FiscContactmomenten abonnement

Fiscount Nieuwsmolen onderdeel van het FiscContactmomenten abonnement

Je kan de Fiscount Nieuwsmolen ook als los abonnement bestellen. De prijs bedraagt dan € 41,67 (excl. btw) per maand. Is jouw kantoor aangesloten bij Fiscount, dan ontvang je 25% korting!

Bestellen Fiscount Nieuwsmolen

Meer weten over Fiscount Nieuwsmolen? Neem contact op met:

Paul Bohmer portret

Paul Böhmer
accountmanager • relatiebeheerder

038 456 1907
p.bohmer@fiscount.nl