FiscKwartaal(tje)

Handige tips en actiepunten voor je klanten

Het FiscKwartaal(tje) is een digitale nieuwsbrief met handige tips en actiepunten voor je klanten, in begrijpelijke taal, kort en bondig geschreven. We hebben een hippe en een zakelijke variant. De hippe variant is geschreven in de jij-vorm en voorzien van tekeningen. De zakelijke variant is geschreven in de u-vorm en voorzien van foto’s. De tekst is onderverdeeld in doelgroepen en bevat actualiteiten,  maar ook recente rechtspraak en reminders komen aan de orde. De handige doorklikbare inhoudsopgave biedt je klant de mogelijkheid om heel gericht te lezen. En wil jij jouw eigen logo gebruiken? Dan kan dat ook. Het FiscKwartaal(tje) komt 4 x per jaar uit.

FiscContactmomenten abonnement

Het FiscContactmomenten abonnement

FiscKwartaal(tje) onderdeel van het FiscContactmomenten abonnement

Het Fisckwartaal(tje) maakt ook onderdeel uit van het FiscContactmomenten abonnement. In dat geval hoef je geen actie te ondernemen. Je ontvangt het FiscKwartaal(tje) dan automatisch 4x per jaar in je mailbox. Hierdoor ben je verzekerd van maximaal gemak.

Met het FiscContactmomenten abonnement zorg je er continu voor dat je klanten op de hoogte blijven van actuele informatie en ontwikkelingen, waardoor zij risico’s tijdig kunnen vermijden of een voordeel kunnen behalen. En het mooie is dat de FiscContactmomenten ook jouw gemak dienen, want je krijgt deze producten automatisch in je mail, zodra er een product verschijnt. Je bent proactief, zonder extra inspanning.

Je kan het FiscKwartaal(tje) ook per uitgave bestellen. De prijs voor een FiscKwartaal(tje) bedraagt per uitgave € 253,33,- exclusief btw. Kantoren die zijn aangesloten bij Fiscount ontvangen 25% korting.

Bestellen FiscKwartaal(tje)

Meer weten over het FiscKwartaal(tje)? Neem dan contact op met:

Paul Böhmer

Paul Böhmer
accountmanager • relatiebeheerder

038 456 1907
p.bohmer@fiscount.nl