FiscKwartaal(tje)

Handige tips en actiepunten voor jouw cliënt

Het FiscKwartaal(tje) is een digitale nieuwsbrief met handige tips en actiepunten voor jouw cliënt, in begrijpelijke taal, kort en bondig geschreven. De tekst is onderverdeeld in doelgroepen en bevat fiscale, juridische en financiële actualiteiten. Maar ook recente rechtspraak en reminders komen aan de orde. Wil jouw cliënt heel gericht informatie lezen? In dat geval biedt de handige doorklikbare inhoudsopgave uitkomst. En wil jij jouw eigen logo gebruiken? Dat kan ook. Het Fisckwartaal(tje) komt 4 x per jaar uit.

FiscContactmomenten abonnement

Met het FiscContactmomenten abonnement zorg je er continu voor dat jouw cliënten op de hoogte blijven van actuele informatie en ontwikkelingen, waardoor zij risico’s tijdig kunnen vermijden of een voordeel kunnen behalen. En het mooie is dat de FiscContactmomenten ook jouw gemak dienen, want je krijgt deze producten automatisch in jouw mail, zodra er een product verschijnt. Je bent proactief, zonder extra inspanning.

Het FiscContactmomenten abonnement

FiscKwartaal(tje) onderdeel van het FiscContactmomenten abonnement

Het Fisckwartaal(tje) maakt ook onderdeel uit van het FiscContactmomenten abonnement. In dat geval hoef je geen actie te ondernemen. Je ontvangt het FiscKwartaal(tje) dan automatisch 4x per jaar in je mailbox. Hierdoor ben je verzekerd van maximaal gemak.

Je kan het FiscKwartaal(tje) ook per uitgave bestellen. De prijs voor een FiscKwartaal(tje) bedraagt, per uitgave, € 132 exclusief btw. Kantoren die zijn aangesloten bij Fiscount ontvangen 25% korting.

Bestellen FiscKwartaal(tje)

Meer weten over het FiscKwartaal(tje)? Neem dan contact op met:

Suzan Lommers

Suzan Lommers
relatiebeheerder

06 - 825 08 392
s.lommers@fiscount.nl
Paul Böhmer

Paul Böhmer
relatiebeheerder

06 - 317 91 012
p.bohmer@fiscount.nl