FiscContact

FiscContact

Fiscaal-juridische ontwikkelingen roepen bij cliënten veel vragen op. Loop ik geen risico? Of mis ik een voordeel? Verreweg de meeste ondernemers zijn niet direct op de hoogte en weten niet welke actie ze moeten ondernemen. Met onze cliëntenbrieven moedig je jouw cliënten aan om tijdig in actie te komen en prikkel je ze om contact met je op te nemen.

We brengen onze cliëntenbrieven uit onder de naam ‘FiscContact’. De brieven bestaan uit twee delen: deel 1 (maximaal 1 A4) voor je cliënt en deel 2 (maximaal 2 A4) voor jouw kantoor. In deel 1 zetten we op hoofdlijnen een onderwerp uiteen, zodat je cliënt begrijpt dat hij/zij in actie moet komen en contact met jou opneemt. Deel 2 bestaat uit een toelichting, een instructie en/of achtergrondinformatie. Zo kan jij de vragen van cliënten zelfstandig beantwoorden. Een aantal cliëntenbrieven komen jaarlijks terug, maar de meeste hangen af van de actualiteiten.

FiscContactmomenten abonnement

Met het FiscContactmomenten abonnement zorg je er continu voor dat jouw cliënten op de hoogte blijven van actuele informatie en ontwikkelingen, waardoor zij risico’s tijdig kunnen vermijden of een voordeel kunnen behalen. En het mooie is dat de FiscContactmomenten ook jouw gemak dienen, want je krijgt deze producten automatisch in jouw mail, zodra er een product verschijnt. Je bent proactief, zonder extra inspanning.

Het FiscContactmomenten abonnement

Alle uitgaven FiscContact

Alle cliëntenbriefuitgaven maken ook onderdeel uit van het FiscContactmomenten abonnement. In dat geval hoef je geen actie te ondernemen. Je ontvangt de cliëntenbrieven dan steeds automatisch in je mailbox. Hierdoor ben je verzekerd van maximaal gemak.

Je kan de verschillende FiscContacten ook per uitgave bestellen. De prijs voor een FiscContact bedraagt, per uitgave, € 132 exclusief btw. Kantoren die zijn aangesloten bij Fiscount ontvangen 25% korting. Zie hieronder alle uitgaven.

Meer weten? Neem dan contact op met:

Suzan Lommers

Suzan Lommers
relatiebeheerder

06 - 825 08 392
s.lommers@fiscount.nl
Paul Böhmer

Paul Böhmer
relatiebeheerder

06 - 317 91 012
p.bohmer@fiscount.nl