FiscContact

FiscContact

Wijzigingen in wet- en regelgeving roepen bij klanten veel vragen op. Loop ik geen risico? Of mis ik een voordeel? Verreweg de meeste ondernemers zijn niet direct op de hoogte en weten niet welke actie ze moeten ondernemen. Met onze cliëntenbrieven informeer je je klanten en moedig je hen aan om tijdig in actie te komen en contact met je op te nemen.

We brengen onze cliëntenbrieven uit onder de naam ‘FiscContact’. De brieven bestaan uit twee delen: deel 1 (in beginsel maximaal 1 A4) voor je klant en deel 2 (in beginsel maximaal 2 A4) voor jouw kantoor. In deel 1 zetten we op hoofdlijnen een onderwerp uiteen, zodat je klant begrijpt dat hij/zij in actie moet komen en contact met jou opneemt. Deel 2 bestaat uit een toelichting, een instructie en/of achtergrondinformatie. Zo kan jij klantvragen zelfstandig beantwoorden. Een aantal cliëntenbrieven komt jaarlijks terug, maar de meeste hangen af van de actualiteit.

FiscContactmomenten abonnement

Met het FiscContactmomenten abonnement zorg je er continu voor dat je klanten op de hoogte blijven van actuele informatie en ontwikkelingen, waardoor zij risico’s tijdig kunnen vermijden of een voordeel kunnen behalen. Het mooie is dat de FiscContactmomenten ook jouw gemak dienen. Je krijgt deze producten automatisch in je mailbox, zodra er een product verschijnt. Je bent proactief, zonder extra inspanning.

Het FiscContactmomenten abonnement

Alle uitgaven FiscContact

Alle cliëntenbriefuitgaven maken ook onderdeel uit van het FiscContactmomenten abonnement. In dat geval hoef je geen actie te ondernemen. Je ontvangt de cliëntenbrieven dan steeds automatisch in je mailbox. Hierdoor ben je verzekerd van maximaal gemak.

Je kan de verschillende FiscContacten ook per uitgave bestellen. Kantoren die zijn aangesloten bij Fiscount ontvangen 25% korting. Zie hieronder alle uitgaven.

Meer weten? Neem dan contact op met:

Paul Bohmer portret

Paul Böhmer
accountmanager • relatiebeheerder

038 456 1907
p.bohmer@fiscount.nl