Klantcommunicatie

Het is dé uitdaging om jouw boodschap eruit te laten springen, om op te vallen en dusdanig boeiend, relevant of urgent te zijn, dat de ontvanger jouw boodschap ook echt tot zich neemt.

Klantcommunicatie

Klantcommunicatie staat voor steeds grotere uitdagingen. Uitdagingen die wij samen met onze cliënten aangaan en waar we slimme oplossingen voor aanbieden. Fiscount helpt accountants-, administratie- en (belasting)advieskantoren effectief en ontspannen te communiceren met hun cliënten.

Waarom een waardevol contactmoment?

Merkwaardig genoeg investeren weinig organisaties in klantcommunicatie. Tal van onderzoeken tonen aan dat organisaties die onvolledig of te traag reageren, irritatie oproepen bij hun klanten. Met onze eindklantproducten zorgen wij ervoor dat je proactief meedenkt en inspeelt op de laatste ontwikkelingen die voor je klanten van belang zijn. Hierdoor blijf je in contact en draag je bij aan de ontwikkeling van je klanten. Bijvoorbeeld met actuele cliëntenbrieven, kwartaal nieuwsbrieven en actiepunten aan het begin en het einde van het jaar.

Meer weten over onze Klantcommunicatie? Neem dan contact op met:

Paul Bohmer portret

Paul Böhmer
accountmanager • relatiebeheerder

038 456 1907
p.bohmer@fiscount.nl
Angelique Westerhof portret

Angelique Westerhof
kantorenondersteuning

038 456 1902
a.westerhof@fiscount.nl