Disciplines

Met Fiscount heeft jouw kantoor meer achter de hand

Dankzij onze brede aanbod ben je slechts een telefoontje, mailtje of een muisklik verwijderd van een antwoord op jouw vraag of een gereedschap of tool voor de kwestie van dat moment. Hierdoor beschik je over alle kennis en ervaring die nodig is om antwoord te geven op al je klantvragen.

Accountantsadviseurs / Assurance

Wij, accountantsadviseurs, houden ons natuurlijk bezig met voorbereidingen op collegiale toetsingen (of begeleiding na een onvoldoende) en bieden jou de mogelijkheid om een waarneming via Fiscount te regelen. Maar kwaliteitsbeheersing gaat allang niet meer alleen over het voldoen aan wetgeving en beroepsregelgeving, maar ook over het inrichten van een toekomstbestendig kantoor.

Ga naar team Accountancy

Bedrijfswaardering

Als je een onderneming wilt aankopen of verkopen, kun je er niet omheen. De economische waarde van de onderneming moet op deskundige wijze worden vastgesteld, voordat je daadwerkelijk in onderhandeling gaat. Onze specialisten bedrijfswaardering ondersteunen jou daarbij: het analyseren van economische waarde is de harde kern van deze dienstverlening.

Voor de verkoop van (vestigingen en/of portefeuilles van) accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren, hebben we met Fiscount Kantooropvolging (FKO) een bijzonder specialisme in huis, waarbij we beschikken over specifieke branchekennis en een zeer uitgebreid netwerk van potentiële kopers.

Dit kunnen wij voor jou betekenen

BTW-specialisten

De btw-heffing is niet altijd eenvoudig en er kunnen bovendien grote belangen mee gemoeid zijn, zoals bij transacties met onroerende zaken, bij bedrijfsovernames en bij in- en uitvoer om maar enkele voorbeelden te noemen.

Lees meer over onze BTW-sectie

Estate & financiële planning

Een zorgvuldige planning van jouw inkomen en vermogen is essentieel. Omdat je wilt kunnen genieten van jouw opgebouwde vermogen en bezittingen. Maar ook omdat jij je verantwoordelijk voelt voor jouw naasten als jij je bezit of vermogen nalaat.

Lees verder voor meer informatie

Fiscalisten

Wie zijn wij? Ervaren fiscalisten en wij zijn er voor jou om je te helpen bij de fiscale advisering van jouw cliënten of om even met jou te klankborden over een vraag waarmee jij zit via de Fiscofoon; onze kosteloze telefonische helpdesk voor aangesloten kantoren. Bedrijfsopvolgingen en herstructureringen zijn dagelijkse kost voor ons. De ins en outs rondom bezwaar- en beroepsprocedures zijn voor ons gesneden koek. Maar wij zijn meer.

Ontmoet jouw fiscale sparringpartners

Juristen

De sociale zekerheid, loonheffingen en het arbeidsrecht zijn de laatste jaren enorm aan verandering onderhevig. Niet vreemd dat je na al die veranderingen door de bomen het bos niet meer ziet. Maar er is geen reden voor paniek!

Ga naar team Juristen

Pensioenservice

Het onderwerp pensioen wordt vaak gezien als een hete aardappel die je zo snel mogelijk van je bord wilt hebben. Maar vluchten is nergens voor nodig!

Ontdek meer over Fiscount Pensioenservice

Subsidie

Onze subsidiespecialisten zijn jouw professionele partner in subsidies. Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, maar met een sterk persoonlijk karakter. We werken liever niet voor de klant, maar met de klant. Wij streven naar een duurzame partnerrelatie, waarbij we altijd dat stapje extra zullen zetten. Formeel als het moet, informeel als het kan.

Ontdek de mogelijkheden

Zakelijke mediation en conflictmanagement

Er dreigt een ‘conflict’ of mogelijk is deze al ontstaan. Voordat het (verder) uit de hand loopt wil je graag ‘ingrijpen’. Maar hoe?

Wij ondersteunen je graag

Fiscaris

Fiscaris bestaat uit een team van vakspecialisten op het gebied van salarisverwerking, personeel en HR. Er wordt daarnaast nauw samengewerkt met de specialisten van Fiscount Juristen, die ondersteuning bieden bij complexe vraagstukken op het gebied van loonheffingen, sectorindeling, werkingssfeer van pensioenfondsen, cao’s, premiekortingen of geschillen met werknemers.

Ontdek meer over Fiscaris