Disciplines

Met Fiscount heeft jouw kantoor meer achter de hand

Dankzij onze brede matrix ben je slechts een telefoontje, mailtje of een muisklik verwijderd van een antwoord op jouw vraag of een gereedschap of tool voor de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor beschik je over alle kennis en ervaring die nodig zijn om antwoord te geven op al jouw klantvraagstukken.

Accountantsadviseurs / Assurance

Wij, accountantsadviseurs, houden ons natuurlijk bezig met voorbereidingen op collegiale toetsingen (of begeleiding na een onvoldoende) en bieden jou de mogelijkheid om een waarneming via Fiscount te regelen. Maar kwaliteitsbeheersing gaat allang niet meer alleen over het voldoen aan wetgeving en beroepsregelgeving, maar ook over het inrichten van een toekomstbestendig kantoor.

Ga naar team Accountancy

Bedrijfswaardering

Als je een onderneming wilt aankopen of verkopen, kun je er niet omheen. De economische waarde van de onderneming moet op deskundige wijze worden vastgesteld, voordat je daadwerkelijk in onderhandeling gaat. Onze specialist bedrijfswaardering ondersteunt jou daarbij: het analyseren van economische waarde is de harde kern van onze dienstverlening.

Voor de verkoop van (vestigingen en/of portefeuilles van) accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren, beschikt Fiscount Kantooropvolging (FKO) over specifieke branchekennis en een zeer uitgebreid netwerk van potentiële kopers.

Dit kunnen wij voor jou betekenen

BTW-specialisten

De btw-heffing is niet altijd eenvoudig er kunnen grote belangen mee gemoeid zijn, zoals bij onroerendgoedtransacties, bedrijfsovernames en in- en uitvoer.

Lees meer over onze BTW-sectie

Estate & financiële planning

Een zorgvuldige planning van jouw inkomen en vermogen is essentieel. Omdat je wilt kunnen genieten van jouw opgebouwde vermogen of bezit. Maar ook omdat jij je verantwoordelijk voelt voor jouw naasten als jij hun bezit of vermogen nalaat.

Lees verder voor meer informatie

Fiscalisten

Wie zijn wij? Ervaren fiscalisten en wij zijn er voor jou om je te helpen bij de fiscale advisering van jouw cliënten of om even met jou te klankborden over een vraag waarmee jij zit via de Fiscofoon; onze kosteloze telefonische helpdesk. Bedrijfsopvolgingen en herstructureringen zijn dagelijkse kost voor ons. De ins en outs rondom bezwaar- en beroepsprocedures zijn voor ons gesneden koek. Maar wij zijn meer.

Ontmoet jouw fiscale sparringpartners

Juristen

De sociale zekerheid, loonheffingen en het arbeidsrecht zijn de laatste jaren enorm aan verandering onderhevig geweest en nog steeds. Niet vreemd dat je na al die veranderingen door de bomen het bos niet meer ziet. Maar er is geen reden voor paniek!

Ga naar team Juristen

Pensioenservice

Het onderwerp pensioen wordt vaak gezien als een hete aardappel die je zo snel mogelijk van je bord wilt hebben. Maar vluchten hoeft niet meer!

Ontdek meer over Fiscount Pensioenservice

Persoonlijke- en Leiderschapsontwikkeling

Wil jij meer grip op jezelf, op je werk en je omgeving? Zodat je sterker staat als professional en doet waar je je goed bij voelt? Dan is het tijd voor meer persoonlijk leiderschap.

Wij ondersteunen je

Subsidie

Onze subsidiespecialist is jouw professionele partner in subsidies. Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, maar met een sterk persoonlijk karakter. We werken liever niet voor de klant, maar mét de klant. Wij streven naar een duurzame partnerrelatie, waarbij we altijd dat stapje extra zullen zetten. Formeel als het moet, informeel als het kan.

Ontdek de mogelijkheden

Zakelijke mediation, herstructurering en business coaching

Er is een conflict ontstaan. Voordat het uit de hand loopt en partijen de hakken al in het zand hebben staan, wil je graag ‘ingrijpen’. Maar hoe?

Wij ondersteunen je graag

Fiscaris

Fiscaris bestaat uit een team van vakspecialisten op het gebied van salarisverwerking, personeel en HR. Er wordt daarnaast nauw samengewerkt met de specialisten van Fiscount Juristen, die ondersteuning bieden bij complexe vraagstukken op het gebied van loonheffingen, sectorindeling, cao’s, premiekortingen of geschillen met werknemers.

Ontdek meer over Fiscaris