ICT-Service

One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man.

Elbert Hubbard

ICT-Service

Jouw partner voor procesoptimalisatie

De accountant is veelal het klankbord van een ondernemer en IT is bijna altijd een onderwerp van gesprek. Elke moderne onderneming is inmiddels nagenoeg afhankelijk geworden van IT, echter de technologie verandert razendsnel. Om je wegwijs te maken in deze jungle van ICT-oplossingen introduceren wij Fiscount ICT-Service.

De ICT-invulling zal steeds meer een bepalende factor worden of een onderneming wel of niet succesvol zal zijn en blijven. ICT is essentieel bij het creëren van een optimale werkomgeving. Het kan de efficiëntie verbeteren, tijd en geld besparen, de betrokkenheid van de werknemers verhogen en zelfs de tevredenheid van de klant vergroten. De mogelijkheden van ICT zijn eindeloos. Met het gespecialiseerde team van Fiscount ICT-Service kunnen wij zowel de accountant als de ondernemer helpen bij IT-vraagstukken. Wij bieden jou kennis en advies wanneer jij de behoefte hebt aan ondersteuning bij ICT-keuzes. Door ICT slim in te zetten draagt dit bij aan de doelstellingen van jouw kantoor.

Fiscount ICT-Service is jouw partner voor procesoptimalisatie en helpt accountants op weg naar een moderne, efficiënte manier van werken.

Voor meer informatie:

Mark 1

Mark ter Steege
Organisatieadviseur

06 - 422 48 742
m.tersteege@fiscountict.nl