Vaktechnische Actualiteiten

Onze fiscalisten en specialisten behandelen thema's die in jouw praktijk jouw aandacht vragen

Zesmaal per jaar presenteren onze fiscalisten de voor jouw praktijk relevante fiscale ontwikkelingen in wetgeving, standpunten fiscus en jurisprudentie. Op 25 verschillende locaties of online via een live webinar! Jaarlijks bezoeken meer dan 2.500 van jouw vakgenoten een of meer van deze bijeenkomsten. Het zijn interactieve bijeenkomsten; reacties en vragen uit de zaal verhogen de aansluiting met jouw praktijk.

Als je een abonnement neemt, ben je zeker van een plaats en help jij jezelf om ook echt te gaan en dus bij te blijven. Informeer of op jouw voorkeurslocatie nog abonnementsplaatsen beschikbaar zijn! Het is ook mogelijk een abonnement te nemen op het online webinar.

 

Voordeliger studeren met het STAP-budget

Wil jij een opleiding volgen? Met het STAP-budget kun je jaarlijks maximaal € 1.000 aan subsidie aanvragen voor een van de kwalificerende opleidingen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger. Je kunt het STAP-budget ook gebruiken voor de opleiding Vaktechnische Actualiteiten. Schrijf je nu in en vraag vanaf 28 februari 2023 het STAP-budget aan bij het UWV. Op deze pagina lees je hoe het werkt.

Direct inschrijven

Klik hier om je direct in te schrijven!

Abonnement

Met een abonnement ben je zeker van een plaats en help jij jezelf om ook echt te gaan en dus bij te blijven.

abonnement bestellen

Meer weten over de Vaktechnische Actualiteiten bijeenkomsten? Neem dan contact op met:

Jantine2019

Jantine de Boer
functioneel- en applicatiebeheerder

038 - 456 19 08
j.deboer@fiscount.nl
Angelique

Angelique Westerhof
kantorenondersteuning

038 - 456 19 00
a.westerhof@fiscount.nl