Arbeid en Recht

Permanente educatie loonadministratie - door NIRPA gewaardeerd met een 9!

Onze inleiders op verschillende vakgebieden – arbeidsrecht, loonheffingen, sociale zekerheid en pensioen – vertalen vier keer per jaar actuele thema’s naar de loonpraktijk van mkb-kantoren. Ook geven zij waardevolle tips voor jouw dagelijkse praktijk. Het zijn interactieve bijeenkomsten; reacties en vragen uit de zaal verhogen de aansluiting met jouw praktijk. Dus kom naar de actualiteitenbijeenkomsten Arbeid en Recht op één van de 12 locaties!

Jaarlijks bezoeken ruim 300 deelnemers een of meer van deze regionale kwartaalbijeenkomsten voor permanente educatie loonadministratie. Informeer of op jouw voorkeurslocatie nog abonnementsplaatsen beschikbaar zijn en wees verzekerd van een plaats!

Vanaf september zijn we weer gestart met de fysieke Arbeid en Recht bijeenkomsten. Zorgen maken over je veiligheid hoef je niet, want wij – én onze locaties – houden ons vanzelfsprekend aan de richtlijnen van het RIVM.

Blijf je liever thuis? Geen probleem! Wij blijven naast fysieke cursussen en trainingen ook webinars aanbieden. Je kunt Arbeid en Recht dus ook via een live webinar volgen.

Schrijf je nu in

Meer weten over de Arbeid en Recht bijeenkomsten of liever een abonnement? Neem dan contact op met:

Renate Hageman

Renate Hageman
educatie

038 - 456 19 04
r.hageman@fiscount.nl