Arbeid en Recht

Permanente educatie loonadministratie - door NIRPA gewaardeerd met een 9!

Onze inleiders op verschillende vakgebieden – arbeidsrecht, loonheffingen, sociale zekerheid en pensioen – vertalen vier keer per jaar actuele thema’s naar de loonpraktijk van mkb-kantoren. Ook geven zij waardevolle tips voor jouw dagelijkse praktijk. Het zijn interactieve bijeenkomsten: reacties en vragen uit de zaal verhogen de aansluiting met jouw praktijk. Dus kom naar de actualiteitenbijeenkomsten Arbeid en Recht op één van de 13 locaties of online via een live webinar.

Jaarlijks bezoeken ruim 1.200 deelnemers een of meer van deze regionale kwartaalbijeenkomsten voor permanente educatie loonadministratie. Informeer of op jouw voorkeurslocatie nog abonnementsplaatsen beschikbaar zijn en wees verzekerd van een plaats! Het is ook mogelijk een abonnement te nemen op het online webinar.

 

Direct inschrijven

Klik hier om je direct in te schrijven!

Voordeliger studeren met het STAP-budget

Wil jij een opleiding volgen? Met het STAP-budget kun je jaarlijks maximaal € 1.000 aan subsidie aanvragen voor een van de kwalificerende opleidingen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger. Je kunt het STAP-budget ook gebruiken voor de opleiding Arbeid en Recht. Schrijf je nu in en vraag per 1 juli het STAP-budget aan bij het UWV. Op deze pagina lees je hoe het werkt.

Abonnement

Met een abonnement ben je zeker van een plaats en help jij jezelf om ook echt te gaan en dus bij te blijven.

abonnement bestellen

Meer weten over de Arbeid en Recht? Neem dan contact op met:

Jantine2019

Jantine de Boer
functioneel- en applicatiebeheerder

038 - 456 19 08
j.deboer@fiscount.nl
Angelique

Angelique Westerhof
kantorenondersteuning

038 - 456 19 00
a.westerhof@fiscount.nl