Werken bij Fiscount

Waarom je bij Fiscount wilt werken?

Werken bij Fiscount is anders dan anders. Binnen Fiscount hebben we een bijzondere, informele en open cultuur waarin iedereen gelijkwaardig is. Bovendien doen we er alles aan om het werken bij Fiscount zo leuk mogelijk te maken. Maar vooral: elk teamlid vormt een cruciaal onderdeel in het geheel dat wij Fiscount noemen. Het resultaat? Een verzameling van mensen die hun enthousiasme graag met je deelt.

Accountantsadviseurs

Door de uitbreiding van ons team komen wij voor de regio west/zuidwest Nederland graag in contact met een ervaren Accountantsadviseur.

Als accountantsadviseur profileer jij jezelf als sparringpartner voor de bij Fiscount aangesloten accountants-, administratie- en (belasting)advieskantoren. Je hebt een brede en grondige kennis van de voor de samenstelpraktijk geldende wet- en regelgeving, en hebt ook ervaring met (overige) assurance. Vragen over bijvoorbeeld handboeken, kantoororganisatie, waarneming, softwareontwikkelingen en ICT-straat zijn een kolfje naar je hand. De rol van compliance-officer past je goed.

Meer informatie over deze vacature? Neem contact op met:

Freek Zandbergen accountantsadviseur

Freek Zandbergen AA
accountant | trainer

0512 - 85 06 10
f.zandbergen@fiscount.nl

Voor meer informatie over de wijze waarop Fiscount met uw persoonsgegevens omgaat, verwijzen wij u naar ons privacy statement.