Werken bij Fiscount

Kom bij onze club! Fiscount is een groeiende organisatie. Met meer dan 40 collega's werken we aan het succes van Fiscount en we hebben de komende jaren nieuwe collega's nodig om het groeiend aantal klanten optimaal te kunnen bedienen.

Waarom je bij Fiscount wilt werken?

Werken bij Fiscount is anders dan anders. Binnen Fiscount hebben we een bijzondere, informele en open cultuur waarin iedereen gelijkwaardig is. Bovendien doen we er alles aan om het werken bij Fiscount zo leuk mogelijk te maken. Maar vooral: elk teamlid vormt een cruciaal onderdeel in het geheel dat wij Fiscount noemen. Het resultaat? Een verzameling van mensen die hun enthousiasme graag met je deelt.

Accountantsadviseurs

Door de uitbreiding van ons team komen wij voor de regio Midden/West-Nederland graag in contact met een ervaren Accountantsadviseur.

Als accountantsadviseur profileer jij jezelf als sparringpartner voor de bij Fiscount aangesloten accountants-, administratie- en (belasting)advieskantoren. Je hebt een brede en grondige kennis van de voor de samenstelpraktijk geldende wet- en regelgeving, en hebt ook ervaring met (overige) assurance. Vragen over bijvoorbeeld handboeken, kantoororganisatie, waarneming, softwareontwikkelingen en ICT-straat zijn een kolfje naar je hand. De rol van compliance-officer past je goed.

Meer informatie over deze vacature? Neem contact op met:

Freek Zandbergen accountantsadviseur

Freek Zandbergen AA
accountant | trainer

0512 - 85 06 10
f.zandbergen@fiscount.nl

Allround fiscalist

In verband met de uitbreiding van ons team Fiscalisten komen wij voor de regio Oost-Nederland graag in contact met een ervaren allround fiscalist.

Als fiscalist profileer jij jezelf als sparringpartner voor onze cliënten en collega-adviseurs. Je hebt een brede en grondige fiscale kennis. Je vindt het leuk om jouw kennis uit te breiden en te delen. Je bent in staat om een vertrouwensrelatie op te bouwen, waardoor een optimale adviesrelatie met je cliënten ontstaat.

Meer informatie over deze vacature? Neem contact op met:

Hendrik Beverloo fiscalisten

mr. Hendrik Beverloo
fiscalist | trainer

0345 - 51 14 09
h.beverloo@fiscount.nl