Werken bij Fiscount

Waarom je bij Fiscount wilt werken?

Werken bij Fiscount is anders dan anders. Binnen Fiscount hebben we een bijzondere, informele en open cultuur waarin iedereen gelijkwaardig is. Bovendien doen we er alles aan om het werken bij Fiscount zo leuk mogelijk te maken. Maar vooral: elk teamlid vormt een cruciaal onderdeel in het geheel dat wij Fiscount noemen. Het resultaat? Een verzameling van mensen die hun enthousiasme graag met je deelt.

Fiscount zoekt accountants (AA/RA)

Wij dagen je uit jouw plannen voor je droombaan met ons te delen en ons te overtuigen met je in gesprek te gaan.

Meer informatie over deze vacature? Neem contact op met:

Gerrie2019

Gerrie van der Wal
directeur operationele zaken

038 - 456 19 00
g.vanderwal@fiscount.nl

Fiscount Juristen

Het terrein van de sociale zekerheid is breed. Daarom zijn wij benieuwd wat jij als specialist op dit terrein meeneemt, om de bij ons aangesloten kantoren goed te adviseren. Verras ons met jouw persoonlijkheid en deskundigheid! Tegelijkertijd hopen we dat je het oprecht leuk vindt om cursus op je vakgebied te geven aan onze klanten, of dat nu fysiek is of online.

Als adviseur sociale zekerheid schrijf je frequent korte inhoudelijke tips en bij gelegenheid uitgebreidere adviesteksten. Dat kun jij, omdat je de vertaalslag van wet- en regelgeving naar de praktijk van onze klanten goed weet te maken.

Meer informatie over deze vacature? Neem contact op met:

Melanie 3

mr. Melanie Hermes
directeur Fiscount Juristen | juridisch adviseur arbeids- en privacyrecht

038 - 456 19 00
m.hermes@fiscount.nl

Fiscount Fiscalisten

Voor het team Fiscount Fiscalisten zijn wij op zoek naar ervaren fiscalisten voor de regio’s Noord-Holland, Noord Nederland en Oost Nederland.

Als fiscalist ben jij voor medewerk(st)ers van bij Fiscount aangesloten kantoren hét aanspreekpunt op het brede terrein van de belastingwetgeving. Je bent als specialist de adviseur van de
adviseur en hebt ervaring in het geven van fiscaal advies, met name vanuit de belangen van ondernemers in het MKB (maar ook particulieren), en het voeren van procedures in bezwaar,  beroep en hoger beroep. Daarnaast treed je op als inleider van onze Vaktechnische Actualiteiten, op meerdere locaties. Jij ziet het als jouw uitdaging om goede en langdurige zakelijke  relaties met de medewerk(st)ers van de bij Fiscount aangesloten kantoren op te bouwen en te onderhouden en als specialist hun betrouwbare kennispartner te zijn op het terrein van de fiscaliteit. Daarnaast schrijf je relevante artikelen over belastingwetgeving en fungeer je als sparringpartner in ons team.

Meer informatie over deze vacature? Neem contact op met:

Hendrik Beverloo fiscalisten

mr. Hendrik Beverloo
fiscalist | trainer

0345 - 51 14 09
h.beverloo@fiscount.nl

Voor meer informatie over de wijze waarop Fiscount met uw persoonsgegevens omgaat, verwijzen wij u naar ons privacy statement.