Nu verkrijgbaar de Toolkit NOW!

De Toolkit NOW is beschikbaar voor alle verklaringen: Assurance (NV COS 3900N), Samenstellen (NV COS 4415N) en de Derdenverklaring. Steeds gaat het hierbij om de aanvraag tot vaststelling van de NOW 1.0.

Sinds 7 oktober 2020 kan de aanvraag tot vaststelling van de NOW 1.0 worden ingediend. Het ministerie van SZW heeft bepaald dat, afhankelijk van de omvang, aan de vaststellingen een verklaring (al dan niet van een accountant) moet worden toegevoegd. Dit op basis van de grenzen en criteria, zoals vastgesteld door het ministerie. Slechts voor aanvragen met een voorschotbedrag beneden de € 20.000 en een vaststellingsbedrag beneden de € 25.000 is geen ‘bemoeienis’ van een derde nodig.

Fiscount biedt de kantoren per soort opdracht een Toolkit, om deze opdrachten te kunnen uitvoeren. De toolkit omvat onder meer wet- en regelgeving, protocollen en een opzet voor het werkprogramma.

Afnemers van de Toolkit kunnen kosteloos het toelichtende Webinar volgen, indien zij daar behoefte aan hebben en zich daarvoor opgeven.

  • NOW-derdenverklaring ad. € 195 ex. BTW
  • NOW-samenstellingsverklaring ad. € 330 ex. BTW
  • NOW-assuranceverklaring ad. € 330 ex. BTW

EXTRA VOORDEEL

  • NOW-samenstellingsverklaring + NOW-derdenverklaring, geen € 525 maar slechts € 395 ex. BTW
  • NOW-samenstellingsverklaring + NOW-derdenverklaring + NOW-assuranceverklaring, geen € 855 maar slechts € 595 ex. BTW*Let op: dit zijn de tarieven voor de bij Fiscount aangesloten kantoren.

Klik hier om u in te schrijven voor het betreffende Webinar(s).

Meer weten?

Jan Dekker

drs. Jan Dekker AA
accountant | trainer

06 - 10 72 63 48
j.dekker@fiscount.nl