Startpunt 2020

Informeer jouw cliënten over de laatste wijzigingen die per 1 januari 2020 zijn ingegaan

Begin januari is alles duidelijk. De Eerste Kamer heeft over de Belastingplannen 2020 gestemd, zodat de balans kan worden opgemaakt.

Je kunt jouw cliënten nu met een gerust hart hierover informeren. Startpunt 2020 is een digitale nieuwjaarsbrief met daarin de wijzigingen die per 1 januari 2020 zijn ingegaan en actiepunten die aan het begin van het jaar nodig zijn. Je krijgt het Startpunt 2020 als geheel, maar ook de deelproducten ‘Ondernemers’, ‘Werkgevers en werknemers’, Dga’s en ‘Alle belastingbetalers’. Je kunt zo meer gericht jouw cliënten informeren.

FiscContactmomenten abonnement

Met het FiscContactmomenten abonnement zorg je er continu voor dat jouw cliënten op de hoogte blijven van actuele informatie en ontwikkelingen, waardoor zij risico’s tijdig kunnen vermijden of een voordeel kunnen behalen. En het mooie is dat de FiscContactmomenten ook jouw gemak dienen, want je krijgt deze producten automatisch in jouw mail, zodra er een product verschijnt. Je bent proactief, zonder extra inspanning.

Het FiscContactmomenten abonnement

Startpunt 2020 onderdeel van het FiscContactmomenten abonnement

Het Startpunt 2020 maakt ook onderdeel uit van het FiscContactmomenten abonnement. In dat geval hoef je geen actie te ondernemen. Je ontvang het Startpunt dan automatisch in jouw mailbox. Hierdoor ben je verzekerd van maximaal gemak.

Je kan het Startpunt ook ‘los’ bestellen. De prijs voor het Startpunt 2020 bedraagt € 132 exclusief btw. Kantoren die zijn aangesloten bij Fiscount ontvangen 25% korting.

Bestellen Startpunt 2020

Meer weten over het Startpunt? Neem dan contact op met:

Suzan Lommers

Suzan Lommers
relatiebeheerder

06 - 825 08 392
s.lommers@fiscount.nl
Paul Böhmer

Paul Böhmer
relatiebeheerder

06 - 317 91 012
p.bohmer@fiscount.nl