FiscKoffer(tje)

Tips en actiepunten

Ook dit jaar zorgen we er weer voor dat jij je klanten na Prinsjesdag zo snel mogelijk kort en bondig kunt informeren over de Belastingplannen en andere nieuwe wetgeving. Zodra de minister van Financiën het koffertje heeft geopend, duiken wij voor je in de pen. Handige tips en actiepunten ontbreken natuurlijk niet in dit digitale FiscKoffer(tje). Het FiscKoffertje verschijnt in een zakelijke  en een hippe uitgave. De zakelijke uitgave is in de u-vorm geschreven en met foto’s. De hippe uitgave is in de jij-vorm geschreven en met tekeningen.

FiscContactmomenten abonnement

Met het FiscContactmomenten abonnement zorg je er continu voor dat je klanten op de hoogte blijven van actuele informatie en ontwikkelingen, waardoor zij risico’s tijdig kunnen vermijden of een voordeel kunnen behalen. Het mooie is dat de FiscContactmomenten ook jouw gemak dienen. Je krijgt deze producten automatisch in je mailbox, zodra er een product verschijnt. Je bent proactief, zonder extra inspanning.

Het FiscContactmomenten abonnement

FiscKoffer(tje) onderdeel van het FiscContactmomenten abonnement

Het FiscKoffer(tje) maakt ook onderdeel uit van het FiscContactmomenten abonnement. In dat geval hoef je geen actie te ondernemen. Je ontvangt het FiscKoffer(tje) dan automatisch in je mailbox. Hierdoor ben je verzekerd van maximaal gemak.

Je kan het FiscKoffer(tje) ook ‘los’ bestellen. Kantoren die zijn aangesloten bij Fiscount ontvangen 25% korting.

Bestellen FiscKoffer(tje)

Meer weten over het FiscKoffer(tje)? Neem dan contact op met:

Paul Bohmer portret

Paul Böhmer
accountmanager • relatiebeheerder

038 456 1907
p.bohmer@fiscount.nl