FiscKoffer(tje)

Tips en actiepunten

Ook in 2022 zorgen we er weer voor dat jij je klanten na Prinsjesdag zo snel mogelijk kort en bondig kunt informeren over de Belastingplannen en andere nieuwe wetgeving. Zodra de minister van Financiën haar koffertje heeft geopend, duiken wij voor je in de pen. Handige tips en actiepunten ontbreken natuurlijk niet in het digitale FiscKoffer(tje). Het FiscKoffertje verschijnt in een zakelijke uitgave in de u-vorm geschreven en met foto’s en in een hippe uitgave in de jij-vorm geschreven en met tekeningen. Dit jaar ontvang je beide uitgaven, zodat je zelf kunt bepalen welke uitgaven je naar welke klant wilt sturen.

 

FiscContactmomenten abonnement

Met het FiscContactmomenten abonnement zorg je er continu voor dat je klanten op de hoogte blijven van actuele informatie en ontwikkelingen, waardoor zij risico’s tijdig kunnen vermijden of een voordeel kunnen behalen. En het mooie is dat de FiscContactmomenten ook jouw gemak dienen, want je krijgt deze producten automatisch in je mail, zodra er een product verschijnt. Je bent proactief, zonder extra inspanning.

Het FiscContactmomenten abonnement

FiscKoffer(tje) onderdeel van het FiscContactmomenten abonnement

Het FiscKoffer(tje) maakt ook onderdeel uit van het FiscContactmomenten abonnement. In dat geval hoef je geen actie te ondernemen. Je ontvangt het FiscKoffer(tje) dan automatisch in je mailbox. Hierdoor ben je verzekerd van maximaal gemak.

Je kan het FiscKoffer(tje) ook ‘los’ bestellen. De prijs voor het FiscKoffer(tje) bedraagt dan € 220,- exclusief btw. Kantoren die zijn aangesloten bij Fiscount ontvangen 25% korting.

Bestellen FiscKoffer(tje)

Meer weten over het FiscKoffer(tje)? Neem dan contact op met:

Daniel Bennink

Daniël Bennink
accountmanager | relatiebeheerder

06 - 820 77 934
d.bennink@fiscount.nl
Paul Böhmer

Paul Böhmer
accountmanager | relatiebeheerder

06 - 317 91 012
p.bohmer@fiscount.nl