Actiepunten eind 2018

Met de ‘Actiepunten eind 2018’ informeer je jouw cliënten over regelingen die eind 2018 aflopen of je adviseert ze om acties nog even uit te stellen, omdat in 2019 nieuwe regels gelden. Je kunt deze nog bestellen!

Moet je cliënt nog actie ondernemen in 2018 of daarmee juist wachten tot 2019?

Met de ‘Actiepunten eind 2018’ informeer je jouw cliënten over regelingen die eind 2018 aflopen of je adviseert ze om acties nog even uit te stellen, omdat in 2019 nieuwe regels gelden. In de ‘Actiepunten eind 2018’ brengen we het beste van de Eindejaarsactualiteiten en de Decemberbrief bij elkaar. Dit nieuwe digitale eindklantproduct komt uit in de week nadat de Tweede Kamer akkoord is met de Belastingplannen. Zo hebben jouw cliënten nog genoeg tijd om met jouw tips en actiepunten aan de slag te gaan. Er is een hippe en een zakelijke versie en ook deelproducten zijn verkrijgbaar.

FiscContactmomenten abonnement

Met het FiscContactmomenten abonnement zorg je er continu voor dat jouw cliënten op de hoogte blijven van actuele informatie en ontwikkelingen, waardoor zij risico’s tijdig kunnen vermijden of een voordeel kunnen behalen. En het mooie is dat de FiscContactmomenten ook jouw gemak dienen, want je krijgt deze producten automatisch in jouw mail, zodra er een product verschijnt. Je bent proactief, zonder extra inspanning.

Het FiscContactmomenten abonnement

Actiepunten eind 2018 onderdeel van het FiscContactmomenten abonnement

De Actiepunten eind 2018 maakt ook onderdeel uit van het FiscContactmomenten abonnement. In dat geval hoef je geen actie te ondernemen. Je ontvang de Actiepunten dan automatisch in jouw mailbox. Hierdoor ben je verzekerd van maximaal gemak.

Je kan de Actiepunten eind 2018 ook ‘los’ bestellen. De prijs bedraagt € 132 exclusief btw. Kantoren die zijn aangesloten bij Fiscount ontvangen 25% korting.

Bestellen Actiepunten eind 2018

Zakelijke variant

Hippe variant

Meer weten over de Actiepunten eind 2018? Neem dan contact op met:

Suzan Lommers

Suzan Lommers
relatiebeheerder

06 - 825 08 392
s.lommers@fiscount.nl
Paul Böhmer

Paul Böhmer
relatiebeheerder

06 - 317 91 012
p.bohmer@fiscount.nl