Actiepunten Eind 2023

Moet je klant nog actie ondernemen in 2023 of daarmee juist wachten tot 2024?

De ‘Actiepunten eind 2023’ is een digitaal eindklantproduct dat we uitbrengen nadat de Tweede Kamer akkoord is met de Belastingplannen. Zo hebben jouw klanten voldoende tijd om met de tips en actiepunten aan de slag te gaan. Er is een hippe en een zakelijke variant. De hippe, informele variant is in de jij-vorm geschreven en voorzien van tekeningen. De zakelijke variant is in de u-vorm geschreven en voorzien van foto’s. Je kunt je voorkeur kenbaar maken bij je bestelling.

 

FiscContactmomenten abonnement

Met het FiscContactmomenten abonnement zorg je er continu voor dat je klanten op de hoogte blijven van actuele informatie en ontwikkelingen, waardoor zij risico’s tijdig kunnen vermijden of een voordeel kunnen behalen. En het mooie is dat de FiscContactmomenten ook jouw gemak dienen, want je krijgt deze producten automatisch in je mail, zodra er een product verschijnt. Je bent proactief, zonder extra inspanning.

Het FiscContactmomenten abonnement

Actiepunten onderdeel van het FiscContactmomenten abonnement

De Actiepunten maakt ook onderdeel uit van het FiscContactmomenten abonnement. In dat geval hoef je geen actie te ondernemen. Je ontvangt de Actiepunten dan automatisch in je mailbox. Hierdoor ben je verzekerd van maximaal gemak.

Je kan de Actiepunten eind 2023 ook ‘los’ bestellen. De prijs bedraagt € 253,33 exclusief btw. Kantoren die zijn aangesloten bij Fiscount ontvangen 25% korting.

Bestellen Actiepunten eind 2023

Meer weten over de Actiepunten eind 2023? Neem dan contact op met:

Paul Bohmer portret

Paul Böhmer
accountmanager • relatiebeheerder

038 456 1907
p.bohmer@fiscount.nl