Actiepunten

Moet je cliënt nog actie ondernemen in 2020 of daarmee juist wachten tot 2021?

De ‘Actiepunten’ is een digitaal eindklantproduct dat we uitbrengen in de week nadat de Tweede Kamer akkoord is met de Belastingplannen. Zo hebben jouw cliënten nog genoeg tijd om met de tips en actiepunten aan de slag te gaan. Er is een hippe en een zakelijke versie. Je krijgt de Actiepunten 2020 als geheel, maar je krijgt ze ook in de deelproducten ‘Ondernemers’, ‘Dga’s’, ‘Werkgevers en werknemers’ en ‘Alle belastingbetalers’. Je kunt zo meer gericht jouw cliënten informeren.

FiscContactmomenten abonnement

Met het FiscContactmomenten abonnement zorg je er continu voor dat jouw cliënten op de hoogte blijven van actuele informatie en ontwikkelingen, waardoor zij risico’s tijdig kunnen vermijden of een voordeel kunnen behalen. En het mooie is dat de FiscContactmomenten ook jouw gemak dienen, want je krijgt deze producten automatisch in jouw mail, zodra er een product verschijnt. Je bent proactief, zonder extra inspanning.

Het FiscContactmomenten abonnement

Actiepunten onderdeel van het FiscContactmomenten abonnement

De Actiepunten maakt ook onderdeel uit van het FiscContactmomenten abonnement. In dat geval hoef je geen actie te ondernemen. Je ontvangt de Actiepunten dan automatisch in jouw mailbox. Hierdoor ben je verzekerd van maximaal gemak.

Je kan de Actiepunten eind 2020 ook ‘los’ bestellen. De prijs bedraagt € 167,- exclusief btw. Kantoren die zijn aangesloten bij Fiscount ontvangen 25% korting.

Bestellen Actiepunten eind 2020

Meer weten over de Actiepunten eind 2020? Neem dan contact op met:

Suzan Lommers

Suzan Lommers
relatiebeheerder

06 - 825 08 392
s.lommers@fiscount.nl
Paul Böhmer

Paul Böhmer
relatiebeheerder

06 - 317 91 012
p.bohmer@fiscount.nl