QuickScan ICT

ICT Landschap
Online samenwerken en het (overal) beschikbaar hebben van data is belangrijker dan ooit. Dat biedt kansen, maar zorgt ook voor grote uitdagingen. Waar sta je als kantoor, waar wil je naartoe en welke ICT-keuzes horen daarbij? Hoe ga je de cloud in? Moet je wel de cloud in?

De eerste stap om dit inzichtelijk te krijgen is een nulmeting van het kantoor. De nulmeting vindt plaats in de vorm van een QuickScan ICT. Tijdens een inventarisatie van maximaal één dagdeel zorgen we voor een goed beeld van waar je kantoor nu staat. Op basis van de nulmeting stellen we een adviesrapport op. Dit adviesrapport geeft overzicht in de stappen die gezet kunnen/moeten worden om de doelen van het kantoor te kunnen halen. Naar aanleiding van dit adviesrapport plannen we een vervolgafspraak. Tijdens deze afspraak bepaal je samen met onze adviseur welke stappen je als eerste zet en wat je daarvoor nodig hebt. Deze stappen kun je zelf of (gedeeltelijk) samen met de adviseurs van Fiscount ICT-Service uitvoeren.

Procesoptimalisatie
Wil je ook je klantprocessen in kaart, inclusief verspillingen? Graag advies hoe je jouw processen optimaal kunt inrichten en welke technieken daarbij helpen?

Zet nu de eerste stap! Vraag direct de QuickScan ICT aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Liever eerst persoonlijk contact? Bel gerust met Paul Böhmer, hij staat je graag te woord.

Contact

Paul Böhmer

Paul Böhmer
accountmanager | relatiebeheerder

06 - 317 91 012
p.bohmer@fiscount.nl