Juristen

Jouw partner voor deskundig en praktisch advies

Maar er is geen reden voor paniek: neem gewoon contact met ons op! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn op al deze (samenhangende) markten thuis. Wij kunnen je adviseren over alles wat zich afspeelt bij werkgevers en werknemers, maar je kunt ook bij ons terecht voor vragen op het gebied van het ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, contractenrecht en huurrecht. Onze juristen zijn ook specialist op het gebied van de AVG. Naast advisering zijn wij ook actief in de procespraktijk en geven we geregeld actualiteitencursussen zoals Arbeid en Recht (4 maal per jaar op 12 locaties). Wil jij liever jouw kennis bijspijkeren op jouw eigen kantoor? Dat kan ook. We komen graag naar je toe.

Quick scan Personeel

De steeds veranderende wet- en regelgeving omtrent personeel is ingewikkeld maar biedt ook volop (advies)kansen. Maar het is nog niet zo eenvoudig om die advieskansen te signaleren en op te pakken. Wij kunnen helpen, klik hieronder voor meer informatie!

Quick scan Personeel

Slapend dienstverband: beëindigen of laten slapen?

Worstel je met de vraag of je een slapend dienstverband nu wel of juist niet in stand moet houden, met name nu de ‘Regeling compensatie transitievergoeding’ op 1 april 2020 van start gaat? Helemaal
niet nodig! Laat het uitzoeken door de juristen van Fiscount. Wij adviseren je graag over hoe je optimaal gebruik kunt maken van deze regeling. Wij kunnen je het volledige dossier uit handen nemen.

Lees verder in onze flyer!

Flyer team Juristen

Contact: