Fiscount Loonservice

Fiscount Loonservice is dé partner in salarisadministratie. Voor accountants- en administratiekantoren. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van salarisverwerking personeel, HR en salarisverwerking.

Waar staan we voor

 • Bijblijven in het vak staat voorop. Zowel met kennis als met automatisering
 • We willen partner zijn van kantoren, niet alleen ontzorgen op inhoudelijk vlak en op het terrein van softwaregebruik, maar we denken ook graag mee over hoe zij hun salarisadministratie efficiënt in kunnen richten en zo tot een rendabele dienst kunnen maken
 • We willen aangesloten kantoren ondersteunen bij de kwaliteitsverbetering van de salarisverwerking
 • We willen continuïteit bieden met name aan kantoren met relatief weinig bezetting op de loonafdeling

Welke diensten bieden wij?

Fiscount Loonservice biedt kantoren een verscheidenheid aan diensten. Flexibiliteit en maatwerk staan hoog in ons vaandel, u bepaalt zelf de toegevoegde waarde voor uw cliënten of voor uw eigen kantoor.

Uitbesteding salarisadministratie

Salarisverwerking is een specialisme. Wanneer u dit zelf niet (meer) in huis heeft, kan uitbesteding van de salarisverwerking de oplossing zijn. Zo weet u zeker dat de salarisadministratie tijdig en zonder fouten wordt uitgevoerd. U hoeft bovendien niet te investeren in software, scholing en vakkennis.

U heeft daarbij de volgende mogelijkheden:

 1. U houdt voor de salarisverwerking zelf het contact met uw cliënten. Via onze portal geeft u de mutaties aan ons door en ontvangt u van ons de loonstroken, bestanden en adviespunten.
 2. Uw cliënten hebben (alleen) voor de salarisverwerking rechtstreeks contact met ons. Dat levert u een flinke tijdsbesparing op;
 3. Een combinatie van beide: u bepaalt zelf welke cliënten wel of niet rechtstreeks contact met ons hebben en waarover.

Softwaregebruik

Fiscount Loonservice verwerkt de salarissen op de software van Nmbrs®. Wilt u de salarisverwerking in eigen beheer houden, dan kunt u uw kantoor ook aansluiten op de software van Fiscount Loonservice. U verwerkt dan zelf de salarissen in Nmbrs®, wij begeleiden u bij de overstap.

 • Besparing tot wel 40% op de kosten is mogelijk
 • U krijgt alle voordelen van moderne, online salarissoftware
 • Wij functioneren met onze kennis en ervaring als uw persoonlijke helpdesk
 • Wij kunnen eenvoudig uw back-up zijn bij ziekte of andere afwezigheid (zie waarneming).

Waarneming

Continuïteit is van groot belang voor uw organisatie. Maar wat als uw salarisadministrateur ziek wordt of vertrekt? Of om een andere reden tijdelijk zijn werk niet kan doen? Dan is een snelle overname gewenst. Daarom heeft Fiscount Loonservice waarneming ontwikkeld. We kunnen daardoor de salarisverwerking tijdelijk overnemen. Dat kan op afstand en op locatie. En wij hebben ervaring met bijna alle bekende salarispakketten.

Bent u bij Fiscount aangesloten? In dat geval krijgt u ook nog een mooie korting.

HR-vraagstukken

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming. Maar vaak ook een grote kostenpost. U heeft belang bij een tevreden en goed functionerende werknemer. Daar zijn goede arbeidsvoorwaarden en een goed beloningsbeleid onderdeel van. Toch kan iedere werkgever ook te maken krijgen met ziekte of ontslag. Het team van Fiscount Loonservice heeft veel ervaring op het gebied van HR-vraagstukken en helpen u graag (verder) bij het inrichten van uw personeelsadministratie.

Wij kunnen ook een deel uit handen nemen. Dat kan u veel tijd en dus kosten besparen

Wij zijn u graag van dienst!

Op onze website www.fiscountloonservice.nl kunt u hier nog meer over lezen.

Geïnteresseerd? Wij gaan graag met u in gesprek over uw specifieke wensen en onze mogelijkheden.
Om samen vast te stellen welke oplossing het beste past bij uw situatie.