Financiële planning

Met gebruik van de private wealth navigator

Vragen uw klanten wel eens: “wanneer kan ik stoppen met werken?”  Dat is echt een vraag voor de financieel planner. Aan de hand van het huidige inkomen en vermogen, de uitgaven en de toekomstverwachtingen kan een berekening gemaakt worden om te bepalen wat een reëel scenario is voor het stoppen met werken.

Maar de financieel planner kan ook helpen met vragen over het financiële gevolg van een echtscheiding, of het inkomen na een bedrijfsopvolging.

Korting op planningssoftware
Fiscount is een samenwerking aangegaan met Private Wealth Support  (PWS) en daardoor kunnen de bij Fiscount aangesloten kantoren met een stevige korting gebruik maken van de slimme Private Wealth Navigator software van PWS. Voor meer informatie klik hier.

Financiele Planning Fiscofoon
Wij hebben gekozen voor dit pakket omdat onze eigen financieel planner ook al jaren met veel tevredenheid hiervan gebruik maakt. De technische helpdesk wordt verzorgd door PWS (Helpdesk – Private Wealth Support) maar voor inhoudelijke vragen of als u bijvoorbeeld wilt weten hoe u een post het beste kunt opnemen in de software kunt u gewoon de Fiscofoon bellen.

Samen plannen met Fiscount
Als u de software heeft aangeschaft kunt u zelf met de planningen aan de slag. Er kunnen situaties zijn dat u bijstand nodig heeft. U kunt dan uw concept planning mailen naar onze adviseur en deze kan – desgewenst na afgifte van een kostenbegroting- u verder helpen met uw planning of deze overnemen en afronden.

Uitbesteden aan  Fiscount
Vanzelfsprekend kunt u het maken van de planning ook geheel uitbesteden aan de specialist van Fiscount. Ook in die situatie is het goed mogelijk dat u een deel van het werk, denk aan invoeren van de gegevens, zelf blijft uitvoeren. Die flexibiliteit is standaard.

Trainingen
Wij hebben een aanbod trainingen ontworpen speciaal gericht op Fiscount kantoren.

Actie: voor kantoren die starten met PWN hebben we een voordelig geprijsde startersopleiding waarmee u in 3 online webinars leert werken met PWN. Voor meer informatie klik hier.

Nieuwsbrief
Voor de PWN gebruikers van Fiscount hebben we een nieuwe nieuwsbrief waarin we tips en informatie delen over fiscale planning in het algemeen en gebruik van PWN in het bijzonder. Meld je aan met onderstaand formulier.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Contact