Benchmark kantoorcijfers 2022 van start!

Fiscount en NOAB zijn 11 juni weer het onderzoek onder mkb accountants- en administratiekantoren gestart: de benchmark ‘Kantoorcijfers 2022’. Deze benchmark geeft een representatief inzicht in de positie van kantoren, maar ook in de positie van hun concurrenten. Zaken zoals kantoorexploitatie, tarieven en vergelijkingen, trends en ontwikkelingen komen aan bod. Ook wordt aandacht besteed aan vergrijzing, adviesomzet en investeringen. In totaal ontvangen zo’n 700 accountantskantoren en 1.000 administratiekantoren een uitnodiging om aan de benchmark deel te nemen.

Gratis resultaten inzien
Iedereen die deelneemt kan de resultaten van de benchmark kosteloos en on demand inzien. Tot 1 september kan de benchmark ‘Kantoorcijfers 2022’ online worden ingevuld. Daarna worden alle data grondig geanalyseerd en de resultaten gecommuniceerd met de deelnemers.

Analyses maken
Deelnemers kunnen zelf bepalen welke cijfers zij willen bekijken aan de hand van verschillende selectiecriteria. Voorbeelden van deze criteria zijn de kantoorgrootte, de regio en het soort kantoor. Zo kunnen kantoren zelf zien waar zij staan en waar hun concurrentie staat. De gedetailleerde analyses brengen ook mogelijke verbeterpunten van het kantoor in kaart. Daarnaast is het mogelijk om meerdere analyses te maken om zo vanuit verschillende invalshoeken naar de resultaten en mogelijkheden te kijken.

Meer informatie
Kantoren die bij Fiscount of NOAB zijn aangesloten maar niet deelnemen, ontvangen in het najaar een samenvatting van de belangrijkste uitkomsten en conclusies.
Bekijk hier het voorbeeldrapport 2021.

Doe mee!
Vul de benchmark in en draag bij aan de meest representatieve benchmark onder MKB-kantoren.

Uitnodiging tot deelname (met inloggegevens) gemist?
Laat het ons weten door een mail te sturen aan onze administratie. Wij zorgen er voor dat je de uitnodiging opnieuw ontvangt.

Vragen en contact?

Suzanne te Velde

Suzanne te Velde
administratie

038 - 456 19 11
s.tevelde@fiscount.nl
Jantine2019

Jantine de Boer
functioneel- en applicatiebeheerder

038 - 456 19 08
j.deboer@fiscount.nl