Benchmark kantoorcijfers 2023 van start!

De Benchmark Kantoorcijfers 2023 is 10 juni j.l. weer opgestart onder mkb accountants- en administratiekantoren van Fiscount en NOAB. Deze online benchmarktool geeft een representatief inzicht in de positie van de kantoren én die van hun concurrenten. Ook komen kantoorexploitatie, tarieven, vergelijkingen en trends & ontwikkelingen aan bod. Daarnaast wordt aandacht besteed aan vergrijzing, adviesomzet en investeringen. Zo’n 700 accountantskantoren en 1.000 administratiekantoren ontvangen een uitnodiging om aan de benchmark deel te nemen.

Inzien resultaten
Deelnemers kunnen de resultaten van de benchmark kosteloos en op verzoek inzien. Tot 1 september kunnen deelnemers de benchmark ‘Kantoorcijfers 2023’ online invullen. Daarna worden alle data grondig geanalyseerd en de resultaten gedeeld met de deelnemers.

Zelf analyses maken
Deelnemers kunnen zelf bepalen welke cijfers zij willen inzien aan de hand van verschillende selectiecriteria zoals kantoorgrootte, regio en soort kantoor. Kantoren kunnen dan zelf zien waar zij staan ten opzichte van hun concurrentie. De gedetailleerde analyses brengen ook mogelijke verbeterpunten van het kantoor in kaart. Daarnaast is het mogelijk om meerdere analyses te maken om zo vanuit diverse invalshoeken naar resultaten en mogelijkheden te kijken.

Meer informatie
Kantoren die bij Fiscount of NOAB zijn aangesloten maar niet deelnemen, ontvangen in het najaar een samenvatting van de belangrijkste uitkomsten en conclusies.
Bekijk hier het voorbeeldrapport 2022.

Doe mee!
Vul de benchmark in en draag bij aan de meest representatieve benchmark onder MKB-kantoren.

Uitnodiging tot deelname (met inloggegevens) gemist?
Laat het ons weten door een mail te sturen aan onze administratie. Wij zorgen er voor dat je de uitnodiging opnieuw ontvangt.

Vragen en contact?

Jantine2019

Jantine de Boer
Functioneel- en applicatiebeheerder

038 456 1900
j.deboer@fiscount.nl