Benchmark kantoorcijfers 2019

Fiscount is samen met NOAB gestart met de 9e editie van het onderzoek onder MKB-accountants-, administratie- en (belasting)advieskantoren, getiteld ‘Kantoorcijfers 2019’. Alle bij Fiscount aangesloten kantoren hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om hieraan deel te nemen. De benchmark geeft een representatief inzicht in de kantoorexploitatie, tarieven en omgang met ontwikkelingen binnen dit marktsegment. Maar ook zaken als vergrijzing, adviesomzet en investeringen in ICT worden zichtbaar gemaakt.

Vul de benchmark vóór 31 augustus in!

De benchmark ‘Kantoorcijfers 2019’ is online in te vullen tot 1 september 2019. Daarna wordt alle data grondig geanalyseerd en worden de uitkomsten aan alle deelnemers beschikbaar gesteld. Zij kunnen deze uitkomsten kosteloos online inzien en on-demand gegevens opvragen en analyses maken.

Vul de benchmark in en draag bij aan de meest representatieve benchmark onder MKB-kantoren. Heb je de uitnodiging tot deelname (met inloggegevens) gemist? Laat het ons dan weten door onze administratie te mailen, wij zorgen vervolgens dat je de mail opnieuw ontvangt.

Vragen en contact?

Suzanne te Velde

Suzanne te Velde
administratie

038 - 456 19 11
s.tevelde@fiscount.nl
Renate Hageman

Renate Hageman
educatie

038 - 456 19 04
r.hageman@fiscount.nl