Zenvoices

Zenvoices

Met de zelflerende factuurherkenning, geavanceerde automatiseringsmogelijkheden, digitale autorisatie en het uitgebreide online archief biedt Zenvoices een voordelige gebruiksvriendelijke oplossing voor accountants, administratiekantoren en eindgebruikers. 

Automatische factuurverwerking

Maak gebruik van de Zenvoices zelflerende  scan en herken software om het boeken van facturen en bonnetjes sneller en makkelijker te maken. De software herkent automatisch de relevante boekingsgegevens en vertaalt dit binnen enkele seconden naar een boekingsvoorstel. Dit voorstel kan je handmatig controleren en goedkeuren of desgewenst op basis van ingestelde regels ook meteen automatisch laten boeken in jouw boekhoudpakket. 

Digitale autorisatie

Met Zenvoices stroomlijn je het factuur autorisatieproces van je organisatie. Medewerkers kunnen facturen goedkeuren/fiatteren in de online portal of met de mobiele app. Digitale autorisatie van Zenvoices stelt je in staat om op basis van automatische factuurherkenning en combinaties van ingestelde voorwaarden de juiste factuur automatisch toe te wijzen aan de juiste personen voor beoordeling. Als beheerder heb je altijd inzicht in welke facturen nog goedgekeurd moeten worden door welke medewerkers.

Uitgebreid online Archief

Zenvoices biedt een online archief met documenten, boekingshistorie en uitgebreide zoek/filter mogelijkheden wat rechtenafhankelijk toegankelijk is. Naast een aantal gemakkelijke snelkeuze mogelijkheden kun je met de juiste rechten uitgebreid zoeken door gebruik te maken van filters op o.a. datum, bedrag, naam, factuurnummers en combinaties daarvan. Boekingen in het archief worden conform de fiscale bewaarplicht bewaard. 

Met een uniforme werkwijze boeken in diverse pakketten

Met Zenvoices kun je vanuit één platform de factuurverwerking automatiseren in AFAS, eBoekhouden, Exact Online, Exact Globe, King, Twinfield, Reeleezee, SnelStart,  Unit4 Multivers en Visma eAccounting.

30 dagen gratis op proef of online demo?

Nieuwsgierig geworden naar wat Zenvoices in praktijk kan betekenen voor je organisatie? Maak dan gebruik van onze 30 dagen proefperiode of vraag een online demo aan. Mocht je overstappen op Zenvoices als Fiscount lid, dan bieden we kantoren met meer dan 20 administraties extra partnervoordeel. Neem daarvoor contact met ons op. 

Contact

Mark 1

Mark ter Steege
IT-adviseur | relatiebeheerder Fiscount ICT-Service

06 - 422 48 742
m.tersteege@fiscountict.nl