Securelogin

Vind jij het ook moeilijk om grip te krijgen op jouw gebruikers en toegang te krijgen tot de vele cloudapplicaties? Je bent niet de enige. Door het alsmaar toenemende aantal applicaties in de cloud en de invoering van de AVG-wetgeving blijkt dit voor veel accountants- en administratiekantoren haast ondoenlijk te zijn.

Fiscount ICT-Service is daarom op zoek gegaan naar een oplossing en heeft die gevonden in de samenwerking met Securelogin. Er is een Fiscount-ICT Single Sign On platform beschikbaar gemaakt speciaal voor Fiscount-leden. Single Sign On geeft je als gebruiker de mogelijkheid om via één vertrouwde locatie toegang te verschaffen tot veel gebruikte applicaties. Het biedt bovendien veel mogelijkheden om controle en grip te hebben over de toegang tot kritische applicaties. Met het Fiscount-ICT Single Sign On platform krijg je tegen gereduceerde prijs toegang tot de functionaliteiten van Securelogin.

Waarom Single Sign On?
Om veel tijd te besparen. Je hoeft niet meer meerdere keren per dag te navigeren naar de inlogpagina om daar gegevens in te voeren.
En je krijgt betere beveiliging. De toegang tot jouw Fiscount Single Sign On service geeft onder andere een tweetrapsauthenticatie als extra bescherming. Er is dus altijd een aanvullende waarde nodig om daadwerkelijk toegang te verkrijgen tot gevoelige klantendata.

Waarom via Fiscount ICT-Service?
Fiscount heeft in samenwerking met Securelogin een oplossing bedacht om kleinere kantoren ook het gemak te bieden van Single Sign On maar zonder het complexere beheer en tegen een lager tarief. Bovendien is de overeenkomst meer flexibel opgesteld. Zo kun je bijvoorbeeld maandelijks opzeggen.

Kan Fiscount ICT-Service bij mijn data?
Nee, Fiscount heeft weliswaar de rol van beheerder binnen de omgeving van Fiscount, maar heeft geen inzage in de wachtwoorden en eventuele andere gevoelige informatie die gebruikers vastleggen in de applicatie.

Contact

Mark 1

Mark ter Steege
IT-adviseur | relatiebeheerder Fiscount ICT-Service

06 - 422 48 742
m.tersteege@fiscountict.nl