Payt

Het debiteurenbeheer is vaak een hot item aan de bestuurstafel bij accountants- en administratie- en belastingadvieskantoren. Fiscount ICT-Service gaat deze problematiek aanpakken samen met een nieuwe partner: Payt een snelgroeiende Nederlandse onderneming gespecialiseerd in debiteurenbeheer en financiering via een geautomatiseerd platform in de cloud.

Debiteurenbeheer en het innen van vorderingen kost vaak tijd en onnodig veel energie. Met Payt herinner jij jouw klanten geautomatiseerd aan openstaande facturen, terwijl jij je kan blijven focussen op belangrijkere zaken. Beter voor jou en voor de klantrelatie.

Payt automatiseert het debiteurenproces van jouw organisatie, terwijl jij de volledige controle behoudt. Een herinneringstraject tussentijds pauzeren, stopzetten of een betalingsregeling aangaan? Met één klik is het geregeld.

Wat doet Payt

Contact

Wil je zelf ook de stap maken naar een geautomatiseerd debiteurenproces en/of wil je juist jouw klanten helpen met deze problematiek? Neem dan contact op met Fiscount ICT-Service. Fiscount-leden en hun klanten krijgen een speciale korting op de eenmalige aansluitkosten.

Mark 1

Mark ter Steege
IT-adviseur | relatiebeheerder Fiscount ICT-Service

06 - 422 48 742
m.tersteege@fiscountict.nl