Nmbrs

Inleiding

Nmbrs is een in Amsterdam gevestigde HR- en payroll softwareleverancier voor de Nederlandse en Zweedse markt. In de ontwikkeling van onze HR- en payroll software ligt de nadruk op de rol van HR.

Over Nmbrs

Door alle sleutelgebruikers – inclusief de medewerker – te betrekken, zorgen wij ervoor dat met minimale inspanning een optimale HR dienstverlening kan worden verleend. Deze focus staat samen met efficiëntie, automatisering, gebruiksvriendelijkheid en continue innovatie aan de basis van onze software. Met een levendig team gebruiken wij deze basis om voort te bouwen aan onze missie de beste online HR- en payroll software wereldwijd te ontwikkelen. Nmbrs speelt al jarenlang een innovatieve rol op de markt van HR- en salarissoftware. De leverancier vertaalt continu de nieuwste technologieën naar waardevolle nieuwe functionaliteiten. In 2017 alleen zijn hun klanten getrakteerd op niet minder dan 150 product updates, waarmee zij onder andere aan artificial intelligence werden geïntroduceerd. Nmbrs blijft de belofte van doorgaande innovatie beantwoorden met een sterke, onafhankelijke visie.

Missie

Bij Nmbrs zijn wij er van overtuigd dat werknemers het belangrijkste bezit van een bedrijf zijn. Ze verdienen daarom de best mogelijke HR-diensten. Door een internationaal HR/ Payroll-platform te ontwikkelen waar we optimale HR-processen bieden, kunnen we alle key-users met elkaar verbinden, zodat ze hun werknemers beter van dienst zijn.

Contact

Mark 1

Mark ter Steege
IT-adviseur | relatiebeheerder Fiscount ICT-Service

06 - 422 48 742
m.tersteege@fiscountict.nl