MUIS Software

Met iMUIS Online robotiseer je als Fiscount kantoor al je klantadministraties middels slimme boekhoudsoftware. Door middel van het accountancy dashboard stuur je realtime op actuele cijfers en heb je altijd inzicht welke klanten jouw aandacht verdienen. Zo zie je dagelijks precies wat er nog moet gebeuren.

Je hebt bijvoorbeeld direct inzicht in de laatst gedeponeerde KvK-stukken, saldi op een (tussen)rekening, te controleren facturen, mutaties om verwerkt te worden, de nog door te boeken afschrijvingen en natuurlijk ook de nog te versturen btw-aangiftes en icp-opgaves! Daarnaast geeft het dashboard een helder inzicht in wat je nog verder kunt automatiseren.

Over MUIS Software

MUIS Software is een ambitieus en modern softwarebedrijf dat zich focust op de groei van ondernemers en accountants. Ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve zaken. Met dat in het achterhoofd werd MUIS Software in 1984 opgericht en ontwikkelde het bedrijf administratieve software speciaal voor ondernemers én accountants. Inmiddels wordt de software ingezet door meer dan 20.000 ondernemers. Daarbij maken meer dan 1.200 administratie- en accountantskantoren in Nederland gebruik van iMUIS Online, welke in totaal ruim 100.000 administraties voeren. MUIS Software is bovendien erkend met het ISO 27001 certificaat, het NEN 7510 certificaat, plus SRA- en BDO-certificering.

Meer weten? Kijk op muis.nl of volg een gratis webinar over MUIS Robotic Accounting: muis.nl/trainingen

Contact

Mark 1

Mark ter Steege
IT-adviseur | relatiebeheerder Fiscount ICT-Service

06 - 422 48 742
m.tersteege@fiscountict.nl