DizzyData

De online software wordt ingezet voor geautomatiseerde factuurverwerking, factuurautorisatie, e-facturatie en is realtime gekoppeld aan diverse boekhoudpakketten. Softwareleveranciers kunnen in whitelabel het API platform integreren in de eigen software producten en krijgen zo de beschikking over geavanceerde zelflerende factuurherkenning.

Wat is DizzyData

DizzyData is een slim online platform voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking, factuurautorisatie en e-facturatie. DizzyData werkt met alle bekende boekhoudpakketten en is UBL ready. Uw klant levert alle inkomende facturen digitaal aan via de mail of het DizzyData platform. DizzyData herkent deze aangeleverde facturen automatisch en doet een boekingsvoorstel dat u controleert en accordeert.

Eén interface voor al uw klanten

Als accountant werkt u met uw klanten waarschijnlijk met verschillende boekhoudpakketten als AFAS, Exact en Twinfield. Met DizzyData kunt u al deze pakketten koppelen aan één gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform. DizzyData herkent automatisch inkomende facturen en doet gelijk een boekingsvoorstel. Doordat uw medewerkers nog maar via één platform de facturen hoeven in te boeken scheelt dit een hoop tijd.

Voordeel voor Fiscount klanten

Voor leden van Fiscount hebben we speciale voorwaarden. Fiscount leden krijgen korting op de portal van DizzyData. Normaal kost de portal € 149, maar voor Fiscount leden (nog niet klant van DizzyData) € 49 per maand. Hiernaast geven we korting op onze onboarding service. Normaal € 999 en voor Fiscount leden
€ 750. Overige tarieven zijn gelijk met standaard tarieven.

Meer informatie: https://www.dizzydata.nl/fiscount/

Contact

Mark 1

Mark ter Steege
IT-adviseur | relatiebeheerder Fiscount ICT-Service

06 - 422 48 742
m.tersteege@fiscountict.nl