Datawear

Met onze unieke mix van mensen, software tools en procedures voeren we kwalitatieve real-time boekhoudingen uit voor een gegarandeerd lage prijs.
Onze missie is de beste en goedkoopste ‘boekhouden as a service’ fabriek van Nederland te zijn door een goed team, robotisering en natuurlijk grote schaalvoordelen.

Datawear helpt kantoren ook om de boekhoud propositie realtime in de markt te zetten met een scherpe prijsstelling en een gegarandeerde marge.

Maximale efficiëncy

De ondernemer wil niet bezig zijn met zijn boekhouding, maar wil wel grip houden en sturen op basis van zijn financiële KPI’s.
Daarom besteden steeds meer ondernemers de administratie volledig uit aan accountant of administratiekantoor. Dan zijn financiële zaken van begin tot eind goed geregeld. En kan de ondernemer zijn/haar kostbare tijd en energie weer richten op andere zaken.
De administratie is echter steeds meer een commodity aan het worden en de prijs staat onder druk. Het combineren van verschillende software pakketten en integraties, herkennen, robotiseren kent steeds meer IT complicaties. Datawear heeft hiervoor haar “fabriek” niet alleen ingericht met de software die wordt gebruikt door kantoor en ondernemer maar ook met diverse kleine tools voor maximalisering scanherkenning, boekingsvoorstellen, robotisering daarvan, procesmanagement, signalering en communicatie.
Bij Datawear is een speerpunt de efficiënte communicatie tussen ons team en namens het kantoor met de ondernemer. De basis zijn duidelijke afspraken en een meetbaar Service Level Agreement (SLA)

Resultaat steeds meer efficiëntie en kwaliteit voor een laag tarief en gegarandeerde marge voor kantoor.

Sleutel voor groei

Voor het kantoor is het voeren van de administratie van de ondernemer een grote kans omdat de administratie een bron van signalen over risico’s en kansen waarop het kantoor kan inspelen om beter te coachen en te adviseren. Datawear helpt kantoren bij het opvangen en interpreteren van deze signalen en zo voor aantoonbare extra omzet te zorgen.
De accountant heeft weer focus om de businesscoach van de ondernemer te zijn. Met meer omzet en hogere marges.
Door de gespecialiseerde en gerobotiseerde fabriek van Datawear in te schakelen worden schaarse mensen vrij gespeeld die zich vervolgens kunnen richten op het genereren van advies kansen. De weg weer vrij voor het werven van nieuwe klanten en groei.
Datawear neemt indien gewenst ook de onboarding van nieuwe klanten voor haar rekening met als resultaat een inrichting van de administratie met een hoge robotiseringsgraad.

Voordeel voor Fiscount leden

Nieuwsgierig geworden naar wat Datawear in praktijk kan betekenen?
Als Fiscount lid bieden we kantoren met meer dan 20 administraties extra partnervoordeel. Neem daarvoor contact met ons op.

Contact

Mark 1

Mark ter Steege
IT-adviseur | relatiebeheerder Fiscount ICT-Service

06 - 422 48 742
m.tersteege@fiscountict.nl