Basecone

Met meer dan 125.000 administraties in vier landen is Basecone bij meer dan 2.500 administratie- en accountantskantoren dé standaard op het gebied van digitale documentverwerking.

De hoge herkenningsgraad en het grote gemak van aanleveren zorgen voor optimale efficiëntie. Hierbij worden de aangeleverde facturen binnen enkele seconden automatisch omgezet naar een boekingsvoorstel. Voor de verdere verwerking van de facturen heeft Basecone een volledige integratie met de boekhoudpakketten Twinfield, Unit4 Multivers Online, Exact Online en Visma AccountView.

Daarnaast heb je met Basecone het autorisatieproces volledig in de hand. Stel zelf je workflows voor factuurautorisatie op, zodat terugkerende facturen van bepaalde leveranciers, automatisch ter autorisatie worden toegewezen aan de juiste medewerkers. Na goedkeuring wordt de factuur automatisch vrijgegeven voor betaling!

Een continu bijgewerkte boekhouding, betere informatie en lagere kosten, hoe fijn is dat! Door het grote gemak van aanleveren, het hoge herkenningspercentage en Basecone’s soepele workflow is dit realiteit. Ontdek zelf alle voordelen van Basecone.

 

Aanbieding

Fiscount leden kunnen 30 dagen gratis werken met Basecone!

Contact

Mark 1

Mark ter Steege
IT-adviseur | relatiebeheerder Fiscount ICT-Service

06 - 422 48 742
m.tersteege@fiscountict.nl