TriFact365

Het uploaden van deze documenten kan makkelijk via de webapplicatie, e-mail en mobiele app. De realtime webapplicatie werkt volledig automatisch met zelflerende algoritmen en kan binnen een paar seconden een boekingsvoorstel presenteren. Daarnaast is er de mogelijkheid om (optioneel) uitgebreide autorisatiewerkstromen in te stellen. TriFact365 biedt een realtime koppeling met alle top 10 boekhoudpakketten.

Waarom TriFact365?

Tijdwinst
Door middel van het digitaliseren en automatiseren van de werkstromen valt er veel tijd te besparen. Door het realtime boekingsvoorstel van TriFact365 kunnen boekingen in korte tijd verwerkt worden. Er is namelijk slechts nog een visuele controle nodig. Tevens zijn er binnen TriFact365 mogelijkheden om het factuurverwerkingsproces nog soepeler te laten verlopen, om zo nog meer tijd te kunnen besparen.

Het verplaatsen van de factuurverwerking naar de cloud biedt nog meer voordelen, namelijk:

  • Mogelijkheid tot uniform boeken in meerdere boekhoudpakketten.
  • Standaard uitgebreide functiescheidingen.
  • Mogelijkheid om optimaal samen te werken met je klant.
  • Je zult goed voorbereid de toekomst tegemoet treden.

Autorisatiemogelijkheden

Door gebruik te maken van autorisatiewerkstromen kunnen medewerkers en klanten facturen en bonnen controleren en goedkeuren. Er kunnen meerdere gebruikers parallel of na elkaar, verplicht en/of optioneel ingedeeld worden. Autorisatiewerkstromen zijn in te stellen voor het boekingsvoorstel en na het boekingsvoorstel. Tevens heb je met TriFact365 ten alle tijden inzicht hoe de facturen worden geboekt en door middel van de digitale audit trail zie je welke gebruiker welke stappen doorlopen heeft.

Mobiele app

Zijn er veel bonnetjes in omloop binnen het bedrijf of bij jouw klanten? Dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de mobiele app van TriFact365. Hiermee kunnen er foto’s van de bonnetjes gemaakt worden en direct geüpload worden in de administraties. De bonnetjes komen automatisch in de autorisatiestromen terecht. Verder beschikt de mobiele app over de mogelijkheid om facturen goed te keuren en af te keuren. Handig voor wanneer je on-the-go facturen wilt verwerken.

Enthousiast over TriFact365?

Meld je nu gratis aan voor een proefversie en probeer TriFact365 30 dagen. Ook graag jouw klanten enthousiast maken over TriFact365 en ondernemers maken van hen? Meld je dan ook aan voor het TriFact365 partnerprogramma en ontvang als Fiscount ICT-klant extra voordelen.

Contact

Mark 1

Mark ter Steege
IT-adviseur | relatiebeheerder Fiscount ICT-Service

06 - 422 48 742
m.tersteege@fiscountict.nl