Een toekomstbestendig kantoor

De ICT-invulling is een bepalende factor voor een onderneming om succesvol te zijn en te blijven. ICT is essentieel bij het creëren van een optimale werkomgeving. Zo draagt ICT bij aan meer bewegingsvrijheid en ruimte om te ondernemen.

Uitgangspunt is dat we jouw kantoor willen helpen om een innovatief en toekomstbestendig kantoor te worden en te blijven. De eerste stap daarbij is dat je moet weten waar je als accountants- of administratiekantoor nu staat. Dit kunnen we vaststellen met een Quick scan ICT, waarbij we een nulmeting maken van jouw kantoor. Na een inventarisatiegesprek van circa twee uur ontvang je een cijfer/waardering en een adviesrapport met aandachts- en verbeterpunten. Hiermee kan je, samen met Fiscount ICT-Service, aan de slag.

De volgende stap is dat we jouw kantoor voorzien van advies over de software die je kunt gebruiken om jouw kantoor toekomstbestendig te maken. Hierin treedt Fiscount ICT-Service op als onafhankelijk adviseur. Om deze onafhankelijkheid te waarborgen zal ieder voordeel, verkregen door partnerships met softwareleveranciers, ten goede komen aan jou als aangesloten Fiscount kantoor.

Wij zien hierbij Mijn Kantoor als kern van de dienstverlening van Fiscount ICT-Service. Mijn Kantoor voorziet precies in dat wat jouw kantoor nodig heeft om hét innovatieve en toekomstbestendige A-kantoor te worden die je wilt zijn en blijven.

Vraag hier een Quick scan ICT aan

Contact

Mark 1

Mark ter Steege
Organisatieadviseur

06 - 422 48 742
m.tersteege@fiscountict.nl