Beveiliging

Informatiebeveiliging is belangrijker dan ooit tevoren. Weinig ondernemers kunnen adequaat en correct reageren als er een cyberaanval of ransomwareaanval wordt geconstateerd, een systeem crasht of als er brand uitbreekt in het servergebied.

Zijn jouw bedrijfsdata veilig?

Wij kunnen je helpen bij het opzetten en beheren van je eigen informatiebeveiligingsbeleid, om je zo te beschermen tegen cybercriminaliteit en datalekken. Een goede IT security is de enige manier om de privacy, veiligheid en continuïteit van je organisatie te borgen.

Waarom IT security op dit moment belangrijk is

  • Een grote toename van cybercrime, zoals steeds meer phishing mails, malware en DDOS-aanvallen.
  • Er zijn striktere wettelijke voorschriften gekomen rondom IT security.
  • Het zakelijk en persoonlijk gebruik van IT loopt steeds meer door elkaar heen.

Onze aanpak

Analyse

Wij bepalen waar zich mogelijke bedreigingen voor de informatie van jouw bedrijf kunnen voordoen. De eerste stap om je informatie te beveiligen, is het analyseren van de zwakke punten in de bedrijfsvoering. We zullen vaststellen waar jouw IT-systemen kunnen worden verbeterd. Met onze analyse kunnen wij precies identificeren waar jouw organisatie in gevaar is. Dit vormt de basis van een verbeterplan. Om het risico voor jou te visualiseren stellen we een risicomatrix voor jou op, waaruit de ernst blijkt van de verschillende risico’s. Hiervoor gebruiken we een duidelijke kleurenschaal. Op grond daarvan bieden we je een specifiek verbeterplan aan.

Implementatie

Wij zorgen voor jouw IT-systemen en -processen: we zullen de acties uitvoeren die in jouw verbeteringsplan zijn omschreven. We kunnen een managementstructuur opzetten om voortdurend toezicht te houden op jouw beveiligingsstatus. Tevens kunnen we gegevens en informatie samenbrengen om inzichtelijke rapporten op te stellen.

Management

Wij managen de gekozen technische en organisatorische verbeteringsmaatregelen. Onze software en deskundige kennis zorgen voor een stevige beveiliging van jouw systemen en data. We helpen je met inzicht krijgen in de dagelijkse situatie met betrekking tot informatiebeveiliging. We brengen overzicht in de complexiteit, zodat je weer in control bent.

Fiscount ICT-Service biedt op diverse manieren ondersteuning bij de in- en uitvoering van de AVG.

Denk hierbij aan:

  • Een praktische set AVG-modellen
  • Diverse trainingen
  • Kantoor/kwaliteitshandboeken waarin op hoofdlijnen een beleid rond privacy is geformuleerd
  • Team met ervaren AVG-specialisten

Desgewenst ontzorgen we je geheel of gedeeltelijk, op een moment en wijze die jij wenst.

Meer weten over ondersteuning op het gebied van beveiliging? Neem contact op met:

Suzan Lommers

Suzan Lommers
relatiebeheerder

06 - 825 08 392
s.lommers@fiscount.nl
Paul Böhmer

Paul Böhmer
relatiebeheerder

06 - 317 91 012
p.bohmer@fiscount.nl
Bram van den Hoven

Bram van den Hoven
Accountmanager Fiscount ICT-Service

06 - 836 57 85
info@fiscountict.nl