Advies & Consultancy

Je krijgt als kantoor steeds meer ICT-vraagstukken voor je kiezen, bijvoorbeeld het koppelen, implementeren of converteren van diverse software of het opstellen van een ICT-strategie.

Voor alle vraagstukken

Daarnaast heb je misschien wel de behoefte om een sparringpartner aan tafel te hebben bij het periodiek ICT-overleg, de selectie van software of contractreview. Of je wilt gewoon even een vraag kunnen stellen aan een onafhankelijke IT-specialist die ook kennis heeft van het applicatielandschap in de accountancybranche. Ook jouw klanten zien zo af en toe door de bomen het bos niet meer. Dan is het prettig als er ondersteuning geboden wordt. En ondersteuning door de eigen huisaccountant heeft nog altijd de voorkeur.

Fiscount is sinds 1989 hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche. Wij kennen de accountancybranche als geen ander en spreken dus jouw taal. Wij weten wat de actualiteit met zich meebrengt, hebben jarenlange ervaring met specifieke applicaties voor de accountancy branche en onderhouden nauwe contacten met (software)leveranciers. Met de adviseurs van Fiscount ICT-Service beschikt jouw kantoor over onafhankelijke, betrouwbare en kritische sparringpartners. Met deze ingrediënten kunnen we je van dienst zijn en zetten we samen de schouders onder ieder IT-vraagstuk.

Meer informatie? Neem dan contact op met:

Mark ter Steege

Mark ter Steege
IT-adviseur | relatiebeheerder Fiscount ICT-Service

06 - 422 48 742
m.tersteege@fiscountict.nl