Advies & Consultancy

Je krijgt als kantoor steeds meer ICT-vraagstukken voor je kiezen, bijvoorbeeld het koppelen, implementeren of converteren van diverse software of het opstellen van een ICT-strategie.

Voor alle vraagstukken

Daarnaast heb je misschien wel de behoefte om een sparringpartner aan tafel te hebben bij het periodiek ICT-overleg, de selectie van software of contractreview. Of je wilt gewoon even een vraag kunnen stellen aan een onafhankelijke IT-specialist die ook kennis heeft van het applicatielandschap in de accountancybranche. Ook jouw klanten zien zo af en toe door de bomen het bos niet meer. Dan is het prettig als er ondersteuning geboden wordt. En ondersteuning door de eigen huisaccountant heeft nog altijd de voorkeur.

Fiscount is sinds 1989 hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche. Wij kennen de accountancybranche als geen ander en spreken dus jouw taal. Wij weten wat de actualiteit met zich meebrengt, hebben jarenlange ervaring met specifieke applicaties voor de accountancy branche en onderhouden nauwe contacten met (software)leveranciers. Met de adviseurs van Fiscount ICT-Service beschikt jouw kantoor over onafhankelijke, betrouwbare en kritische sparringpartners. Met deze ingrediënten kunnen we je van dienst zijn en zetten we samen de schouders onder ieder IT-vraagstuk.

Quick scan ICT

Om jouw kantoor goed van dienst te kunnen zijn is het belangrijk om te weten waar jouw kantoor staat en waar je met jouw kantoor naartoe wilt. Vervolgens adviseren onze adviseurs jou welke stappen je daarvoor kunt nemen. Fiscount ICT-Service biedt hierin uitkomst met de Quick scan ICT.

Als accountants- of administratiekantoor wil je jezelf graag onderscheiden van je concullega’s. De manier waarop je jezelf als kantoor presenteert en hoe je klanten ondersteunt, maakt jouw kantoor uniek. Maar processen binnen verschillende kantoren komen vaak overeen en zijn daardoor ook (grotendeels) te standaardiseren en te automatiseren. ICT speelt hierin een belangrijke rol. Maar ja, je bent accountant en geen ICT-specialist.

De adviseurs van Fiscount ICT-Service bieden kantoren daarom de Quick Scan ICT aan. In een gesprek van +/- 2 uur wordt besproken waar de organisatie staat op het  gebied van ICT en waar verbeteringen mogelijk zijn. Dit wordt uitgewerkt in een samenvattend (advies)rapport. Na ontvangst van het (advies)rapport kan de organisatie ervoor kiezen om de benoemde acties zelf op te pakken, dan wel (gedeeltelijk) door Fiscount ICT-Service te laten uitvoeren.

Meer informatie? Neem dan contact op met:

Mark 1

Mark ter Steege
IT-adviseur | relatiebeheerder Fiscount ICT-Service

06 - 422 48 742
m.tersteege@fiscountict.nl