ICT-Service

Een totaalpakket met ICT-diensten voor zowel accountants- en administratiekantoren én hun cliënten

One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man.

Elbert Hubbard

ICT-Service

Jouw partner voor procesoptimalisatie

De accountant is veelal het klankbord van een ondernemer en IT is bijna altijd een onderwerp van gesprek. Elke moderne onderneming is inmiddels nagenoeg afhankelijk geworden van IT, echter de technologie verandert razendsnel. Om je wegwijs te maken in deze jungle van ICT-oplossingen introduceren wij Fiscount ICT-Service.

De ICT-invulling zal steeds meer een bepalende factor worden of een onderneming wel of niet succesvol zal zijn en blijven. ICT is essentieel bij het creëren van een optimale werkomgeving. Het kan de efficiëntie verbeteren, tijd en geld besparen, de betrokkenheid van de werknemers verhogen en zelfs de tevredenheid van de klant vergroten. De mogelijkheden van ICT zijn eindeloos. Met het gespecialiseerde team van Fiscount ICT-Service kunnen wij zowel de accountant als de ondernemer helpen bij IT-vraagstukken. Wij bieden jou kennis en advies wanneer jij de behoefte hebt aan ondersteuning bij ICT-keuzes. Door ICT slim in te zetten draagt dit bij aan de doelstellingen van jouw kantoor.

Fiscount ICT-Service is jouw partner voor procesoptimalisatie en helpt accountants op weg naar een moderne, efficiënte manier van werken.

Voor meer informatie:

Suzan Lommers

Suzan Lommers
relatiebeheerder

06 - 825 08 392
s.lommers@fiscount.nl
Paul Böhmer

Paul Böhmer
relatiebeheerder

06 - 317 91 012
p.bohmer@fiscount.nl
Bram van den Hoven

Bram van den Hoven
Accountmanager Fiscount ICT-Service

06 - 836 57 85
info@fiscountict.nl