ICT & Organisatie

Jouw partner voor ICT -Strategie en -Beveiliging

ICT & Organisatie

Fiscount ICT- Strategie en -Beveiliging

Fiscount biedt haar aangesloten kantoren ook ondersteuning op het gebied van ICT-optimalisatie- en beveiligingsvraagstukken. ICT is essentieel bij het creëren van een optimale werkomgeving. Het kan de efficiëntie verbeteren, tijd en geld besparen, de betrokkenheid van de werknemers verhogen en zelfs de tevredenheid van de klant vergroten. De mogelijkheden van ICT zijn eindeloos. Daarnaast wordt beveiliging – zowel preventief als reactief – een van de belangrijkste speerpunten van elke onderneming. Nieuwe wetgeving eist een professionele aanpak, die verder gaat dan wat de meeste kantoren en ondernemers nu hebben geregeld.

Fiscount-ICT-straat en Mijn Kantoorapp

Voor jouw ICT-optimalisatie automatiseert de Fiscount-ICT-straat jouw bedrijfsprocessen, zonder dat je afscheid hoeft te nemen van al jouw bestaande applicaties. Het is een uniek platform dat veel onlinepakketten voor de accountancybranche aan elkaar koppelt. Jouw medewerkers en klanten werken samen op het platform, terwijl bestaande systemen zo veel mogelijk doorrenderen. Vanuit één kantooromgeving benader je al jouw accountancyapplicaties die zijn geïntegreerd en gekoppeld. Zit jouw pakket er onverhoopt niet tussen omdat het bijvoorbeeld geen onlinepakket is, dan kunnen wij jouw administratie – inclusief sub-administratie – converteren naar een van de online pakketten.

Zijn jouw bedrijfsdata veilig?

Bij een cyber- of ransomware-aanval kunnen nog te weinig ondernemers adequaat en correct reageren. Wij kunnen je helpen bij het opzetten en beheren van jouw eigen informatiebeveiligingsbeleid, om je zo te beschermen tegen cybercriminaliteit en datalekken. Een goede IT-security is de enige manier om de privacy, veiligheid en continuïteit van jouw organisatie te borgen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Analyse

De eerste stap om jouw informatie te beveiligen, is het analyseren van de zwakke punten in de bedrijfsvoering. We laten je zien waar je kwetsbaar bent met behulp van onze risicomatrix. Op grond daarvan bieden we je een specifiek verbeterplan aan.

Management

Wij managen de gekozen technische en organisatorische verbeteringsmaatregelen, zorgen voor een stevige beveiliging van jouw systemen en data en bieden je het inzicht dat nodig is, zodat je weer ‘in control’ bent.

Implementatie

Wij zorgen voor jouw IT-systemen en -processen: we zullen de acties uitvoeren die in jouw verbeterplan zijn omschreven. We kunnen een managementstructuur opzetten om voortdurend toezicht te houden op jouw beveiligingsstatus. Tevens kunnen we gegevens en informatie samenbrengen en deze inzichtelijke rapporteren.

Wat kun je verder verwachten?

Verder bieden wij ondersteuning bij:

  • Applicatie optimalisatie
  • Optimalisatie van processen en systemen
  • Het ontwikkelen van een ICT-strategie

Voor meer informatie:

Suzan Lommers

Suzan Lommers
relatiebeheerder

06 - 825 08 392
s.lommers@fiscount.nl
Paul Böhmer

Paul Böhmer
relatiebeheerder

06 - 317 91 012
p.bohmer@fiscount.nl