Kantorenondersteuning (8.30 tot 17.15 uur)

Postadres

Bezoekadres

Postbus 320
8000 AH Zwolle

Dr. van Lookeren Campagneweg 7
8025 BX Zwolle 

Kvk: 05054844

BTW nummer: NL810333478B01

Copyright 2020 Fiscount.nl. Alle rechten voorbehouden. 

Fiscount

Met Fiscount heeft jouw kantoor meer achter de hand! 

Over de marathon

De Fiscount Kennismarathon is een groot online evenement met meer dan 50 verschillende online Webinars gegeven door 25 verschillende sprekers. Kortom, een stevig scala aan disciplines, ‘uitgestald’ op 6 verschillende ‘online podia’ met een eigen thema.  Een prachtig kleurrijk pallet, voor elk wat wils en passend bij jouw interesses en voorkeuren. Laat je inspireren en stel, aan de hand van het inschrijfformulier, jouw eigen ideale programma samen.

Fiscount Kennismarathon

10 t/m 12 november 2020

Fiscount
Bekijk het programmaSchrijf je direct in

Aan het eind van dit vermoeiende jaar nog een marathon?! Dat lijkt je helemaal niks. Maar deze online kennismarathon levert je juist energie en kennis op! Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment aan inspirerende Webinars, waaruit jij je eigen ideale cursusprogramma kunt samenstellen. Je updatet ontspannen je kennis en bereikt fluitend je PE-doelen. Een marathon was nog nooit zo verfrissend. Loop jij een kennisrondje mee?

Jouw cliënt verwacht van jou adequaat advies en antwoorden op actuele vragen. Onze cursussen, trainingen en Webinars sluiten daar perfect bij aan. Onze ervaren adviseurs staan midden in de praktijk als ‘adviseur van de adviseurs’. Zij staan met hun kennis, tips en tools garant voor een praktische vertaling naar jouw dagelijkse praktijk. Daarnaast ontwikkelen onze adviseurs cursussen, trainingen en Webinars die zijn gebaseerd op actuele thema’s. Dit alles naar de laatste stand van rechtspraak en wet- en regelgeving. Tijdens de cursussen, trainingen en Webinars zoeken zij de interactie met hun deelnemers en wordt veel van de materie vanuit praktijkcases uitgewerkt. Zo kom je tot nieuwe inzichten en inspirerende oplossingen.

Educatie Fiscount

De zes thema's

Kantoorontwikkeling
Kantoor- & persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand, tools en tips

Vaktechnische actualiteiten
Volledig up-to-date, praktijkgericht en interactief

Mens en werk
Juridische en fiscale invalshoeken

Focus op
Dagelijks terugkerende vakgebieden die een eigen aandacht behoeven

Fiscaal speciaal
Themagerichte verdieping in fiscaliteit

Accountancy kring
Accountancy onderwerpen naar keuze

De prijzen

Webinar 3 uur: €220,- exclusief btw.

Webinar 1,5 uur: €120,- exclusief btw.

Schrijf je direct in

Kantoren die bij ons zijn aangesloten, ontvangen altijd 25% korting op de genoemde cursusprijzen. Alle prijzen zijn inclusief syllabi en eventueel ander materiaal en een certificaat van deelname. 

Onze Webinars worden gehouden met behulp van o.a. de programma’s Zoom en Teams. De Webinars zijn interactief, je kunt zoals gebruikelijk direct jouw vragen stellen en de docenten zijn ‘live’ te zien en te horen. Schrijf je in aan de hand van het inschrijfformulier. Eenmaal ingeschreven ontvang je een bevestiging per mail. Een aantal dagen voorafgaand aan het betreffende Webinar ontvang je een bevestiging met alle benodigde gegevens. In de bevestiging staat precies beschreven hoe je kunt deelnemen aan het Webinar en hoe je het benodigde trainingsmateriaal kunt downloaden.

Extra informatie deelnemers

Ook wij krijgen natuurlijk met regelmaat vragen over het gebruik van Zoom, Microsoft Teams e.d. In de meeste gevallen gaat het dan niet over de technische werking, maar over de veiligheid, waaronder de privacy. De ontwikkelingen op dit terrein gaan razendsnel en negatieve/positieve ervaringen en berichten zijn soms na enkele dagen alweer achterhaald. In zijn algemeenheid wordt aangeraden om uitermate voorzichtig en terughoudend te zijn met het delen van schermen en documenten. Het participeren in vergaderingen en Webinars wordt – mede door de Autoriteit Persoonsgegevens – als veilig beoordeeld. Partijen voldoen daarbij steeds aan de AVG, niet in de laatste plaats doordat Fiscount de nodige voorzorgsmaatregelen treft. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze AVG-specialist mr. Melanie Hermes. Ook in haar boek ‘Privacy op de werkvloer’ gaat zij hier uitgebreid op in.  

Veilig gebruik van Zoom, Teams e.d.

Onze cursussen, trainingen én Webinars worden geaccrediteerd met PE-punten/-uren voor het RB, de NOAB, de NBA en de NIRPA. Fiscount heeft de CEDEO-erkenning, waarbij de hoogste score is behaald met de audit: Permanente Educatie Accountants.

PE-punten