Fiscount Kennismarathon

4 t/m 7 november 2024

Kantorenondersteuning (8.30 tot 17.15 uur)

Postadres

Bezoekadres

Postbus 320
8000 AH Zwolle

Dr. van Lookeren Campagneweg 7
8025 BX Zwolle 

Kvk: 05054844

BTW nummer: NL810333478B01

Copyright 2024 Fiscount.nl. Alle rechten voorbehouden. 

Met Fiscount heeft jouw kantoor meer achter de hand! 

Bekijk programma

Professionals in de accountancybranche, we hebben weer een zeer divers en uitdagend programma voor jullie. Of je nu accountant, administrateur, fiscalist of adviseur bent, met onze cursussen stel jij je persoonlijke programma op maat samen. Kies jij voor een sprintje van één cursus of ga je voor de volle vier dagen Kennismarathon?

Fiscount ontwikkelt cursussen, die gericht zijn op de MKB-accountancybranche. Daarom bieden we cursussen aan over typische accountancyonderwerpen, zoals externe verslaggeving of duurzaamheid, maar bijvoorbeeld ook over Wwft compliance, wat alle kantoren – en daarmee ook jouw kantoor – raakt. Bij de ontwikkeling van dit cursusaanbod hebben we nadrukkelijk de adviseurs binnen kantoren voor ogen.

Tijdens de Kennismarathon behandelen onze specialisten vanuit uitgebreide kennis en praktijkervaring een specifiek eigen onderwerp, zoals het werken met zzp’ers, fiscale bedrijfsopvolging, inbreng in de BV of speciale bedingen in de arbeidsovereenkomst.
In de cursussen kiezen we altijd een praktische insteek, zodat je daarna als MKB-adviseur weer up-to-date het gesprek met je klant kunt aangaan. Dat is adviseren vanuit vertrouwen.
 

In totaal bieden wij in vier dagen tijd meer dan 50 diverse (online) cursussen en trainingen. Dus pak je kans tijdens de Kennismarathon van 4 tot en met 7 november 2024. Gun jezelf mooie nieuwe inzichten en vind betere oplossingen voor jouw cliënten.

Voor wie

Online

Weinig tijd? Kies dan voor een of meer online sessies op maandag 4 of donderdag 7 november a.s.

Fysiek

Liever fysiek aanwezig en ook bijpraten met collega’s uit het vak? Kom dan naar onze kennisdagen op 5 en 6 november a.s. bij Fletcher-hotel ‘De Buunderkamp’ in Wolfheze.

Neem je deel aan de Kennismarathon, dan heb je keuze uit sessies over een breed scala aan onderwerpen. Denk hierbij onder meer aan AI en ChatGPT voor professionals, de eigen woning, BTW, duurzaamheid, fiscaal strafrecht, kwaliteitsbeheer op de salarisafdeling, werknemersparticipatie, bedrijfsopvolging, estate planning, en nog veel meer.

Onderwerpen

Sprekers

De prijzen voor Fiscount-leden

Sessie van 3 uur:
 €295,- (incl. 25% korting)

Sessie van 2 uur:
€212,- (incl. 25% korting)

Klik hier om je in te schrijven

Sessie van 1,5 uur:
€159,- (incl. 25% korting)

Sessie van 1 uur:
€110,- (incl. 25% korting)

Kantoren die bij ons zijn aangesloten, ontvangen altijd 25% korting op de genoemde cursusprijzen. Alle prijzen zijn inclusief syllabi en eventueel ander materiaal en een certificaat van deelname.

De prijzen voor niet-Fiscount-leden

Sessie van 3 uur:
€393,33

Sessie van 2 uur:
€282,67

Sessie van 1,5 uur:
€212,-

Sessie van 1 uur:
€146,67

PE-punten/-uren

Onze cursussen, trainingen, webinars en leerroutes voldoen volledig aan het nieuwe PE-systeem voor accountants en voor het RB, de NOAB en de NIRPA, geaccrediteerd met PE-punten/-uren. Fiscount heeft sinds jaar en dag de CEDEO-erkenning, met de hoogste score voor de audit: Permanente Educatie.

Fiscount Kennismarathon

4 t/m 7 november 2024

Met Fiscount heeft jouw kantoor meer achter de hand! 

Bekijk het programma

Professionals in de accountancybranche, we hebben weer een zeer divers en uitdagend programma voor jullie samengesteld. Of je nou accountant, fiscalt of jurist bent of dat je werkzaam bent bij een administratiekantoor of de belastingdienst, wij hebben zeker een workshop waar je wat aan hebt.

Bekijk het programma

Tijden

Op maandag 4 november en donderdag 7 november bieden we je maar liefst 16 boeiende online sessies per dag. De eerste sessies starten rond 09.00 uur, de laatste sessies eindigen om 16.30 uur. Op dinsdag 5 en woensdag 6 november ontvangen we je om 08.30 uur hartelijk met koffie of thee. Daarna starten de eerste sessies om 09.00 uur. Volgens goede en smakelijke traditie sluiten we die beide dagen af met een heerlijk diner.

Benieuwd naar hoe het er aan toegaat tijdens de Fiscount Kennismarathon? Bekijk hier een video van de Kennismarathon in 2023!

Krijg een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens onze aankomende Kennismarathon.


Terugblik op de Kennismarathon 2023

Klik hier om je in te schrijven

Vorig jaar meer dan 800 inschrijvingen, dus reserveer je plek optijd.

Schrijf je in

Meer dan 800 vakgenoten zijn je vorig jaar voorgegaan!

Schrijf je direct in

*Vorig jaar schreven meer dan 856 vakgenoten zich in!

Meer dan 800 vakgenoten zijn je vorig jaar voorgegaan!

Meer dan 800 vakgenoten zijn je vorig jaar voorgegaan!

Meer dan 800 vakgenoten zijn je vorig jaar voorgegaan!

Online: 4 en 7 november 2024 

Fysiek: 5 en 6 november 2024 | Buunderkamp, Wolfheze

Online: 4 en 7 november 2024 

Fysiek: 5 en 6 november 2024
Buunderkamp, Wolfheze