Zo behaal jij fluitend je leerdoelen!

6 t/m 9 november 2023

Over de marathon

Kantorenondersteuning (8.30 tot 17.15 uur)

Postadres

Bezoekadres

Postbus 320
8000 AH Zwolle

Dr. van Lookeren Campagneweg 7
8025 BX Zwolle

Kvk: 05054844

BTW nummer: NL810333478B01

Copyright 2021 Fiscount.nl. Alle rechten voorbehouden.

Met Fiscount heeft jouw kantoor meer achter de hand! 

Bekijk het programmaKlik hier om je in te schrijven

Klaar om jouw vakkennis weer een opfrisbeurt te geven?! Tijdens de Fiscount Kennismarathon heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment aan inspirerende online én fysieke cursussen, waaruit jij je ideale cursusprogramma kunt samenstellen. Je updatet ontspannen je kennis en bereikt fluitend je leerdoelen. Een marathon was nog nooit zo verfrissend. Loop jij een kennisrondje mee?

Het is een groot evenement met 70 verschillende cursussen en trainingen gegeven door 25 sprekers. Het programma bestaat uit online- en fysieke bijeenkomsten waarbij volop ruimte is voor eigen inbreng. Kortom, een stevig scala aan disciplines, ‘uitgestald’ op 6 verschillende ‘podia’ en steeds met een eigen thema. Voor elk wat wils en passend bij jouw interesses en voorkeuren. Laat je inspireren en stel, aan de hand van het inschrijfformulier, jouw eigen ideale programma samen. De marathon vindt plaats van 6 tot en met 9 november 2023.

Jouw cliënt verwacht van jou adequaat antwoord, advies en praktische oplossingen op actuele vragen. Onze cursussen, trainingen, webinars en leerroutes sluiten daar perfect bij aan. Onze ervaren adviseurs staan midden in de praktijk als ‘adviseur van de adviseur’. Zij staan met hun tips en tools garant voor een directe vertaling naar jouw dagelijkse praktijk. Onze educatie materialen zijn gebaseerd op de laatste stand van rechtspraak en wet- en regelgeving. Onze adviseurs zoeken de interactie op en veel van de materie wordt vanuit praktijksituaties benaderd en uitgewerkt. Zo kom je tot nieuwe inzichten en betere oplossingen. Wij verzorgen meer dan 300 cursussen en trainingen per jaar.  

Verlies niet je up-to-date vakkennis!

Klik hier om in te schrijvenOf bekijk sfeerimpressie video

De zes thema's

Accountancy
Accountancy onderwerpen naar keuze

Fiscale advisering
Themagerichte verdieping in fiscaliteit

Juridische ondersteuning
Juridische invalshoeken

Zakelijke begeleiding en Kantoororganisatie
Kantoor- & persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand, tools & tips

Capita Selecta
Dagelijks terugkerende vakgebieden die een eigen aandacht behoeven

De prijzen

Fysieke bijeenkomst van 3 uur
€370,- exclusief btw.

Online webinar van 1,5 uur
€198,- exclusief btw

Klik hier om je in te schrijven

Kantoren die bij ons zijn aangesloten, ontvangen altijd 25% korting op de genoemde cursusprijzen. Alle prijzen zijn inclusief syllabi en eventueel ander materiaal en een certificaat van deelname. 

Onze webinars worden gehouden met behulp van moderne en veilige programma’s. De webinars zijn interactief! Schrijf je in aan de hand van het inschrijfformulier. Eenmaal ingeschreven ontvang je een bevestiging per mail. Betreft het een webinar, dan ontvang je een aantal dagen voorafgaand aan het betreffende webinar, een aanvullende bevestiging met alle benodigde gegevens.

In de bevestiging staat precies beschreven hoe je kunt deelnemen aan het webinar en hoe je het benodigde trainingsmateriaal kunt downloaden.

Extra informatie deelnemers

Het fysieke deel van de marathon vindt plaats op 7 en 8 november in Hotel-Restaurant De Buunderkamp, gelegen in Wolfheze midden op de Veluwe en nabij Arnhem. 

‘Ont-moeten’ is het sleutelwoord tijdens het fysieke deel van deze kennismarathon en de locatie draagt hier zeer nadrukkelijk aan bij. De locatie wordt omringd door een prachtige rustgevende en inspirerende natuur. Bij ‘ont-moeten’ hoort natuurlijk een goede verzorging van de inwendige mens. Ook daarvoor wordt gezorgd. Ook overnachten behoort weer tot de mogelijkheden.

Locatie, catering en overnachten

Geaccrediteerd met PE-punten/-uren

Onze cursussen, trainingen, webinars en leerroutes voldoen volledig aan het nieuwe PE-systeem voor accountants en voor het RB, de NOAB en de NIRPA, geaccrediteerd met PE-punten/-uren. Fiscount heeft sinds jaar en dag de CEDEO-erkenning, met de hoogste score voor de audit: Permanente Educatie.

Al meer dan 486 vakgenoten hebben zich 
ingeschreven voor dit jaar!
Meer dan 800 vakgenoten zijn je vorig jaar voorgegaan! 
Vorig jaar schreven meer dan 856 vakgenoten zich in!

BTW
Leer alles rondom BTW