Fiscount Kennismarathon 2024

Ben je klaar om jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Mis dan de Fiscount Kennismarathon 2024 niet! Van 4 tot en met 7 november bieden we meer dan 50 diverse (online) cursussen en trainingen aan, speciaal ontwikkeld voor professionals in de accountancybranche.

Onze Kennismarathon biedt een breed scala aan onderwerpen, van externe verslaggeving en duurzaamheid tot Wwft compliance, AI en ChatGPT voor professionals, fiscale bedrijfsopvolging, en nog veel meer. Onze specialisten delen hun uitgebreide kennis en praktijkervaring, zodat je direct met vertrouwen jouw cliënten kunt adviseren.

Je kunt kiezen voor online sessies op maandag 4 of donderdag 7 november, perfect als je weinig tijd hebt. Of kom fysiek deelnemen op 5 en 6 november in het sfeervolle Fletcher-hotel ‘De Buunderkamp’ in Wolfheze, waar je ook de kans hebt om bij te praten met collega’s uit het vak.

Schrijf je nu in en profiteer als Fiscount-lid van 25% korting op alle cursusprijzen. Vorig jaar gingen meer dan 800 vakgenoten je voor, dus reserveer snel jouw plek en gun jezelf de kans om mooie nieuwe inzichten op te doen en betere oplossingen voor jouw cliënten te vinden.

Klik hier om je in te schrijven en bekijk het volledige programma