Online Kantorenplein

Een krappe arbeidsmarkt, hoge werkdruk, toenemende regelgeving en een jonge generatie die niet langer staat te trappelen om partner te worden. Hoe ga je daar als kantoor mee om? Blijf je alles doen zoals je het altijd deed, denk je weleens aan een overname of verkoop, of heb je de knoop al doorgehakt en is het nu tijd voor actie?

Een overname of verkoop van een kantoor (of portefeuille) heeft alles te maken met de continuïteit van je organisatie. Toch gunnen veel kantoren zich, door de waan van de dag, vaak niet de tijd om serieus na te denken over een mogelijke verkoop of overname, terwijl dat wel degelijk een interessante richting of oplossing kan zijn. Om die reden heeft Fiscount nu een kersvers innovatief platform ontwikkeld: het online Kantorenplein. Daarmee ondersteunen we kantooreigenaren tijdens het gehele (ver)kooptraject van het kantoor (of de portefeuille); van inventarisatie en oriëntatie tot aan de afronding. Onder de motorkap van dit platform zit een krachtige database, waarmee we profielen van verkopers en kopers secuur met elkaar matchen, op basis van hun specifieke kenmerken en behoeften. Daarnaast reiken we diverse tools en templates aan.

Anders gezegd: met dit nieuwe platform – dat we continu doorontwikkelen – optimaliseren we jouw kans op een succesvolle verkoop óf overname. Daardoor ben je minder tijd, geld en energie kwijt aan het (ver)koopproces. Fiscount biedt deze innovatieve dienst zowel aan de bij haar aangesloten kantoren aan, als aan kantoren die niet zijn aangesloten. Nieuwsgierig geworden?

P.s. We zijn benieuwd naar je feedback! 

Feedback voor als je potentieel je kantoor wil verkopen.
Feedback voor als je potentieel een kantoor wilt kopen.