Fiscount Financieringsservice

Fiscount en WeCapital bundelen vanaf 15 april hun krachten en lanceren Fiscount Financieringsservice (FFS). Dé nieuwe dienstverlening voor accountants-, administratie- en (belasting)advieskantoren om ondernemers te helpen bij hun bedrijfsfinancieringen.

Specialistische kennis
Ard Dekker, namens WeCapital, en Gerrie van der Wal, directeur bij Fiscount, zien een toenemende behoefte aan specialistische kennis op het gebied van bedrijfsfinancieringen bij accountants-, administratie- en (belasting)advieskantoren. Daarom hebben zij besloten de handen ineen te slaan.

Het financieringslandschap is continu in beweging. Dit komt vooral omdat banken zich steeds vaker terugtrekken uit bedrijfsfinancieringen. Bedrijven zijn daardoor afhankelijker van alternatieve financiers. Dat maakt het complex om een passende bedrijfsfinanciering te vinden. Met Fiscount Financieringsservice ontzorgen we kantoren en kunnen we ze beter informeren over de financieringsmogelijkheden van nu.

De nieuwe dienstverlening is een toevoeging op de specialistische ondersteuning die Fiscount al biedt aan Nederlandse accountants-, administratie- en (belasting)advieskantoren. WeCapital brengt kennis en financieringspartners in op het gebied van bedrijfsfinancieringen.

Voor elk plan een passende financiering
Sinds 1989 is Fiscount hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche in Nederland. Het bedrijf biedt aangesloten kantoren ondersteuning op terreinen die zij zelf niet of onvoldoende in huis hebben. Fiscount is een samenwerkingsverband van accountants, fiscalisten, juristen en aanverwante zakelijke dienstverleners zoals executeurs, financieel planners, mediators, coaches, valuators en subsidieadviseurs.

WeCapital adviseert en bemiddelt al jaren bij financieringen en vindt dat voor elk goed plan een passende financiering gevonden kan worden. Naast de reguliere en bekende bankfinanciering is er ruime ervaring op het gebied van alternatieve financieringsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de Fintech-oplossingen, leasing, factoring, crowdfunding etc.

Ook het combineren van verschillende financieringsoplossingen in een zogeheten stapelfinanciering is bekend terrein voor WeCapital. WeCapital adviseert en brengt daarnaast geselecteerde partners aan met elk hun eigen onderscheidende financieringsoplossingen voor de ondernemer.

Trainingen en workshops
In de loop van het jaar gaat Fiscount Financieringsservice ook trainingen en workshops organiseren. Deze cursussen informeren kantoren over actualiteiten in het financieringslandschap en over de voor- en nadelen van verschillende financieringsoplossingen in verschillende situaties. Meer informatie over trainingen en workshops vind je op https://www.fiscount.nl/educatie/.

Meer weten?
Meer weten over Fiscount Financieringsservice? Neem dan contact op met: Ard Dekker of
Gerrie van der Wal of kijk voor meer informatie op: www.fiscount.nl of www.wecapital.nl.

Contact

Gerrie2019

Gerrie van der Wal
directeur operationele zaken

038 - 456 19 00
g.vanderwal@fiscount.nl
Ard 1

Ard Dekker
Financieringsspecialist

038 - 456 19 00
a.dekker@fiscountfinancieringsservice.nl