Online financieringsaanvraag

Fiscount FinancieringsService (FFS) ondersteunt jou en je klanten met hun financieringsvraagstukken. Deze ondersteuning richt zich op advisering, bemiddeling en begeleiding van bedrijfsfinancieringen.

De specialistische kennis van het financieringslandschap en ons netwerk worden ingezet om de zoektocht naar een passende bedrijfsfinanciering te doen slagen tegen de best mogelijke condities. Dit doen wij vanuit onze jarenlange ervaring en expertise in het vakgebied.

In de steeds veranderende wereld zien we een toenemende behoefte aan digitalisering. Fiscount FinancieringsService werkt al langere tijd samen met Capsearch. Capsearch is een platform voor intermediairs die MKB-ondernemers ondersteunen bij het aanvragen van financiering. Al meer dan 50 kredietverstrekkers participeren in dit platform. De positieve ervaringen om via dit platform efficiënt en uniform een financieringsaanvraag op te zetten, maakt dat wij de samenwerking hebben uitgebreid. Een ander groot voordeel is dat de aanvraag in één keer bij meerdere financieringspartijen kan worden ingediend.

Fiscount FinancieringsService wil jou en je klanten toegang bieden tot dit platform. Daarnaast willen wij je ondersteunen in het verbreden en verdiepen van jouw dienstverlening op het gebied van bedrijfsfinancieringen.

We hebben daarom een unieke propositie uitgewerkt in drie verschillende pakketten die wij kunnen aanbieden.

Unieke online tool: Leadgenerator

Fiscount FinancieringsService wil jou verder ondersteunen in het verbreden en verdiepen van jouw dienstverlening op het gebied van bedrijfsfinancieringen. Capsearch heeft hiervoor een unieke online tool ontwikkeld: ‘Leadgenerator’. Hiermee kan je jouw adviesdienst op het gebied van financieringen nog beter onder de aandacht brengen en gelijktijdig de adviesfunctie verstevigen.

Benieuwd hoe dit eruit ziet? Klik dan hier.

Hoe werkt het?
Deze tool plaats je op jouw website. Ondernemers met een financieringsbehoefte kunnen hiermee snel en eenvoudig een beeld krijgen van de financieringsmogelijkheden voor hun specifieke behoefte.

Ondernemers zien direct een overzicht van de financiers die mogelijk passen bij de gevraagde financiering. Zodoende bied je als kantoor nog meer toegevoegde waarde aan jouw klanten en prospects.

Meer informatie?

Ard 1

Ard Dekker
financieringsspecialist

038 - 456 19 00
a.dekker@fiscountfinancieringsservice.nl