PE à la Carte

Stel je eigen PE-menu samen

Je kunt je eigen PE-menu samenstellen.  Zo geef je op plezierige wijze invulling aan jouw PE-verplichting. Je kunt je voor meerdere bijeenkomsten inschrijven, maar uiteraard kun je ook één bijeenkomst bezoeken.

De PE à la Carte vindt plaats bij Fletcher Hotel De Buunderkamp in Wolfheze. Overnachting behoort tot de mogelijkheden.

Schrijf je direct in!

Extra informatie PE à la Carte

De prijs per educatiebijeenkomst van 3 uur bedraagt € 325 excl. btw.
De prijs voor de cursus Frauderisicofactoren in de praktijk bedraagt € 520 (deel 1 en deel 2).

In deze prijs zijn consumpties, een lunch, warme snack en diner voorafgaand aan of na afloop van een bijeenkomst inbegrepen. Bij inschrijving voor drie of meer bijeenkomsten per persoon per kantoor bedraagt de prijs per bijeenkomst € 275 excl. btw (geldt niet voor de cursus Frauderisicofactoren in de praktijk).

Bij Fiscount aangesloten kantoren ontvangen 25% korting (geldt niet voor een overnachting). De arrangementsprijs voor een overnachting met ontbijt op de cursuslocatie bedraagt € 99 per nacht.

In verband met ons 30-jarig jubileum steken wij de PE à la Carte dit jaar in een extra feestelijk jasje met een mooie korting voor onze aangesloten kantoren.

 

 

PE-punten

Onze cursussen en trainingen tijdens de PE à la Carte worden geaccrediteerd met PE-punten/-uren voor het RB, de NOAB, de NIRPA en de NBA.

Meer weten over de PE à la Carte? Neem dan contact op met:

Renate Hageman

Renate Hageman
educatie

038 - 456 19 04
r.hageman@fiscount.nl