De zes leerprofielen

Kantorenondersteuning (8.30 tot 17.15 uur)

Postadres

Bezoekadres

Postbus 320
8000 AH Zwolle

Dr. van Lookeren Campagneweg 7
8025 BX Zwolle 

Kvk: 05054844

BTW nummer: NL810333478B01

Copyright 2021 Fiscount.nl. Alle rechten voorbehouden. 

Met Fiscount heeft jouw kantoor meer achter de hand! 

Ter ondersteuning bij het kiezen van een leerroute, of een onderdeel daaruit, hebben wij deze verdeeld over 6 verschillende profielen. Elk profiel bevat meerdere leerroutes.

Alsjeblieft, wij bieden jou een ‘routekaart’…

* Nog geen POP? Download hier ook ons sjabloon!

Fiscount
Maak kosteloos een account aan en start je persoonlijke ontwikkelingsreis!

De accountant dient jaarlijks – voor 1 april – een Persoonlijk OntwikkelingsPlan* (POP) te maken voor dat betreffende kalenderjaar. Het uitgangspunt is dat de accountant zijn vakbekwaamheid op het niveau houdt dat vereist is om zijn of haar werkzaamheden op professionele wijze te kunnen aanbieden en verrichten. Het leerresultaat dient hieraan bij te dragen. Fiscount biedt je een gratis PE-tool waarmee je eenvoudig je voortgang kunt vastleggen. Maar belangrijker nog, in de tool tref je zes verschillende leerprofielen aan, voorzien van unieke leerroutes, waarmee jij je leerdoelen kunt behalen.

De weg naar jouw leerdoelen

20+ unieke leerroutes (meer op komst..)

Een uitgestippeld pad om jouw leerdoelen te bereiken

Ontdek de verschillende leerroutes!

Wij ondersteunen en begeleiden je graag tijdens je persoonlijke ontwikkelingsreis en hebben daarom diverse leerroutes voor je ontwikkeld. Een leerroute is een suggestie voor een onderwerp om je daar in een bepaald jaar (of verdeeld over meerdere jaren) in te verbreden of te verdiepen ten behoeve van jouw PE-portfolio. Een leerroute kun je volledig volgen, maar het staat je vrij om hier naar hartenlust selectief in te winkelen. Die keuze is geheel aan jou. De leerroutes zijn bedoeld om jou eenvoudigweg richting je persoonlijke leerdoelen te navigeren.

Routes voor elke competentie (zoals gehanteerd door het NBA)

Hoge kwaliteit bouwstenen als webinars, trainingen, stages, leeslijsten, filmpjes en nog veel meer

De PE-tool voor accountants is een hulpmiddel en biedt de mogelijkheid om alles wat geregistreerd dient te worden volgens het nieuwe PE-systeem voor accountants, zoals dat geldt vanaf 01-01-2021, op de juiste wijze vast te leggen. De PE-tool is kosteloos voor elke accountant in Nederland.

Fiscount PE-tool

Wat anderen over Fiscount zeggen

Kies zelf dé route naar jouw persoonlijke leerdoelen

Maak kosteloos een account aan en start je persoonlijke ontwikkelingsreis!

Schrijf je gratis in en start je leerproces!