Fiscount Kennisfestival

Een festival speciaal voor accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren om kennis te halen én te brengen. Dat is wat het vierdaagse Fiscount Kennisfestival kortgezegd inhoudt.
Je kunt kennis opsnuiven, maar ook delen en sparren met concullega’s en/of de adviseurs van Fiscount.

Het Fiscount Kennisfestival vindt plaats van maandag 9 tot en met donderdag 12 november 2020.

Locatie

Het sleutelwoord tijdens dit festival is ‘ont-moeten’. Daar hoort een passende locatie bij. Daarom vindt het Kennisfestival plaats bij Hotel-Restaurant De Buunderkamp, gelegen in bossen van Wolfheze midden op de Veluwe en nabij Arnhem. Hier kan je ‘ont-moeten’ in ontspannen sfeer.

Inschrijven

Het Kennisfestival bestaat uit meer dan 30 verschillende sprekers, een groot scala aan disciplines, ‘uitgestald’ op 6 verschillende ‘podia’ met een eigen thema.
Laat je inspireren en stel aan de hand van een blokkenschema, jouw eigen ideale festivalprogramma samen. Je kan een losse training volgen, maar ook een dag- of meerdaagse ticket bestellen.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief syllabi en eventueel ander materiaal, een certificaat van deelname en catering, maar exclusief eventuele overnachtingen en btw. Kantoren die bij ons zijn aangesloten, ontvangen altijd 25% korting op onze prijzen.

De prijs per educatiebijeenkomst van 3 uur bedraagt € 325 excl. btw.

Je kan ook kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Een passe-partout klein (max. 6 bijeenkomsten), de kosten hiervan bedragen € 1.300 met standaard 25% korting voor aangesloten kantoren
  • Een passe-partout ongelimiteerd (ongelimiteerd aantal bijeenkomsten), de kosten hiervan bedragen  € 1.950 met standaard 25% korting voor aangesloten kantoren

PE-punten

Onze cursussen en trainingen worden geaccrediteerd met PE-punten/-uren voor het RB, de NOAB, de NBA en de NIRPA. Fiscount heeft de CEDEO-erkenning gekregen, waarbij de hoogste score is behaald met de audit: Permanente Educatie Accountants.

Contact:

Heb je een vraag over het Kennisfestival? Schroom dan niet contact op te nemen!

Renate Hageman

Renate Hageman
educatie

038 - 456 19 04
r.hageman@fiscount.nl