De bij Fiscount aangesloten kantoren kunnen vanaf 1 december met vraagstukken omtrent ICT-optimalisatie, ICT-strategie en ICT-beveiliging ook terecht bij Fiscount. Vanaf deze datum start het samenwerkingsverband met ‘Fiscount ICT-Strategie en -Beveiliging’. Fiscount werkt hierbij nauw samen met haar partners Datawear en RSULT-IT.


Cliëntenbrief ‘Open fonds voor gemene rekening’

De box-3-heffing is te hoog en belasting betalen over een rendement dat niet werkelijk is genoten, is al helemaal onredelijk. Maar er is een goed(koper) alternatief; het open fonds voor gemene rekening. Met deze cliëntenbrief informeert u uw cliënten hierover.


Cliëntenbrief: De beperkte gemeenschap van goederen

De beperkte gemeenschap van goederen wordt op 1 januari 2018 de standaard. Trouwen of registreren na 2017 vraagt mogelijk om actie. Met deze cliëntenbrief informeert u uw cliënt of en wanneer hij/zij nog iets moet doen.


Vacatures

Word je graag onderdeel van het team van Fiscount? Fiscount is een groeiende organisatie. Om aan de toenemende klantvraag te kunnen voldoen zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Zie onze vacatures.